Simona Ionescu / Redactor Șef

Roxana Ciuhulescu, împărțită între doi bărbați. Ce are de spus despre fiecare

Roxana Ciuhulescu, împărțită între doi bărbați. Ce are de spus despre fiecare
Femeie puternică, Roxana Ciuhulescu a rămas, chiar dacă nu mai apare constant la TV, una din vedetele foarte îndrăgite de români. Aceasta își împarte viața între doi bărbați.

După zece ani de căsnicie, Roxana Ciuhulescu şi Mihai Ivănescu au hotărât să se despartă, în 2017. Ei au semnat un acord notarial. Nunta lor a rămas o referință în showbizul românesc.

În 2007, Roxana Ciuhulescu şi Mihai Ivănescu au făcut o nuntă la care vedeta a venit cu elicopterul, iar verighetele speciale au fost cumpărate din Detroit. La 10 ani distanță, vedeta anunța: „Am divorţat şi îmi este bine. Atât mie, cât şi fiicei mele”. Fiica lor, Ana Cleopatra, avea atunci 9 ani. Acum e adolescentă în toată regula.

„Uneori şi poveştile de dragoste se încheie, aşa cum este şi cazul meu. Drumul meu a luat o altă direcţie decât direcţia lui Mihai. Când doi oameni nu se mai înţeleg şi nu pot găsi o cale comună de comunicare, e mai bine să se despartă, decât să arate copilului lor latura nefericită a vieţii familiale. În consecinţă, după 10 ani, am decis împreună să punem punct căsniciei”, a scris vedeta pe blogul ei. Ulterior, a urmat procesul de partaj. Mai târziu, Roxana Ciuhulescu și-a întâlnit  marea dragoste.

Cine e al doilea soț al Roxanei Ciuhulescu

Vedeta nu are doar o carieră de succes, ci și o familie minunată. De aproape cinci ani trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de noul ei soț, Silviu Bulugioiu. Cei doi s-au căsătorit în 2018. La acea vreme, fosta concurentă de la Survivor era însărcinată cu primul copil al cuplului. Cei doi au împreună un fiu, pe nume Cezar Ioan, care anul acesta va împlini cinci anișori. Silviu Bulugioiu e fostul preşedinte al Comisiei de Off-Road din cadrul Federaţiei de Automobilism.

Ce spune Roxana Ciuhulescu despre bărbații din viața ei

Cu un mariaj încheiat și cu altul în desfășurare, Roxana Ciuhulescu trăiește între cei doi bărbați importanți din viața ei – fostul soț și tatăl fiicei sale mari, respectiv actualul soț. În legătură cu acesta vedeta a dezvăluit cum merg lucrurile după aproape cinci ani de căsnicie.

„Probabil că în timp pasiunea începe să se estompeze. Cred că rămâne respectul, iubirea, încredere, comunicarea. (…) Este una din cele mai agitat perioade pentru că soțul meu este într-un pas foarte important în cariera lui. Acum candidează pentru Federația Română de Automobilism Sportiv”, a dezvăluit Roxana Ciuhulescu în podcastul Cristinei Șișcanu.

Referitor la fostul soț, fosta vedetă TV e tranșantă: nu i  l-ar mai trebui nici în ruptul capului. „Este tată. Cam atât. În primul rând îl respect pentu că este tatăl copilului meu. Niciodată nu l-am târât în noroi. Dacă ar fi ultimul bărbat din lume asta, nu mi l-aș mai dori în viața mea”.

Sursa foto: Instagram, Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre