Simona Ionescu / Redactor Șef

Secrete din viața Oanei Lovin. Le-a dezvăluit chiar ea

Secrete din viața Oanei Lovin. Le-a dezvăluit chiar ea
Oana Lovin este de multă vreme în atenția publicului, fiind una dintre cele mai controversate vedete românești. S-a discutat intens despre trecutul ei, fiind subiectul multor reviste mondene. Însă, ea încă are secrete de dezvăluit.

Secrete din viața Oanei Lovin. Vedeta a lăsat în urmă trecutul, fiind concentrată doar pe prezent, la emisiunea pe care o prezintă. Se pare că greul o încearcă din nou pe prezentatoarea TV, care a primit o veste cumplită din partea medicilor.

Ce nu știa nimeni despre Oana Lovin 

Oana Lovin a lucrat în urmă cu ceva vreme și în industria de videochat. Acum este prezentatoare TV la postul Metropola TV. Vedeta a decis că este momentul să dezvăluie lucruri neștiute de nimeni. 

În cadrul emisiunii lui Mădălin Ionescu, ea a povestit câteva lucruri din viața ei personală, pe care nu le știa nimeni. Oana Lovin a discutat despre lucrurile noi din viața ei și despre parcursul carierei sale.

Veste șoc din partea medicilor

Prezentatoarea TV a mărturisit că a trecut recent printr-un șoc, după ce a primit o veste cumplită din partea medicilor. Anunțul nefericit a venit în același timp cu jobul în televiziune, conform declarațiilor făcute în emisiune. Oana Lovin a fost diagnosticată cu cancer de mușchi neted, iar medicii i-au dat maxim 5 ani de viață. 

„Am fost diagnosticată cu un cancer de mușchi neted! „Da, este adevărat, mi s-a descoperit o formațiune tumorală uterină, un diagnostic despre care medicii spuneau că-mi mai dă 3, maxim 5 ani de viață.
Din fericire, un RMN făcut la timp a determinat că diagnosticul nu este chiar atât de grav, însă trebuie urmărită cu atenție evoluția situație. Am fost operată, indicația este să scot uterul, însă îmi doresc copii!”, a declarat Oana Lovin.

„Când se întuneca, obligatoriu trebuia să fiu în casă”

Oana Lovin a fost crescută în Valea Jiului, printre mineri. Tatăl ei lucra din greu să îi ofere o educație exemplară. De asemenea, el a fost și lider de sindicat.

 „Eu nu am știut ce sunt alea petreceri, tata m-a ținut din scurt. Când se întuneca, obligatoriu trebuia să fiu în casă. Tata m-a învățat să fiu corectă, să iubesc oamenii, iar eu mi-am dorit să fiu iubită de oameni. Îmi amintesc că m-am apropiat, la un moment dat de băiatului unui important om din Valea Jiului. Tata s-a supărat foarte tare atunci.
Mi-a spus că locul meu nu e în Valea Jiului, eu sunt deșteaptă și trebuie să ajung un om mare. Îmi spunea că dacă rămân acolo, nu voi avea viitor. De departe cel mai bun sfat pe care mi l-a dat a fost acela că nu trebuie să depind niciodată de un bărbat!”, a mai spus Oana Lovin.

Metode pe care le folosesc psihologii pentru a scăpa de stres

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre