Simona Ionescu / Redactor Șef

Secrete intime din familia Oanei Roman încep să iasă la iveală. Catinca indică un „tipar toxic”

Secrete intime din familia Oanei Roman încep să iasă la iveală. Catinca indică un „tipar toxic”
A trăit 34 de ani alături de Petre Roman, dar niciodată cei doi nu s-au înțeles. Catinca Roman spune totul despre perioada în care a fost lângă fostul politician.

Anul trecut a fost unul foarte greu pentru Catinca Roman, care și-a pierdut tatăl biologic, alături de care a trăit cele mai frumoase momente din viață.

Amintiri frumoase are doar legate de acesta, nu și de Petre Roman, deși a petrecut 34 de ani alături de el. Cei doi nu au o avut o relație bună, iar Catinca a constatat că acesta s-a comportat doar ca „un adolescent egoist”. Ea spune că fostul politician nu și-a luat în serios responsabilitățile de părinte, soț sau adult, de aceea experiența trăită alături de el a fost pentru ea una „urâtă”, din care a învățat multe.

„Petre a făcut parte din viața mea aproximativ 34 de ani. Am fost foarte dezamăgită de felul în care a ales sa iasă din viața noastră. Din punctul meu de vedere, s-a comportat ca un adolescent egoist și nu ca un adult, părinte și soț sau fost soț responsabil. Dovadă stă felul în care se comportă cu Oana.

Petre Roman, alături de Mioara, Oana și Catinca

Mi se pare incalificabil faptul că ea nu poate avea o relație normală cu fratele ei vitreg. În ceea ce mă privește, eu am trecut peste și o iau ca pe o experiență urâtă din care am învățat multe. Eu nu țin legătura și nici nu îmi doresc altceva”, a spus Catinca.

„Cred că Oana are o anumită fragilitate emoțională pe care încearcă să și-o gestioneze prin validarea publică”

Pe de altă parte, Catinca Roman e de părere că Oana repetă tiparul toxic al familiei, în plus e foarte fragilă emoțional, de aceea are mereu nevoie să iasă în față. „Este normal să fiu diferită de sora mea, avem temperamente diferite. În ciuda tensiunilor dintre noi, eu chiar țin la ea.

Mioara Roman și fetele, Catinca și Oana

Cred că a fost și o problemă a părinților noștri, faptul că nu au lucrat la apropierea noastră, ba dimpotrivă. Nu a fost intenționat, dar o parte din acțiunile lor au dus la situația actuală. Nu e un reproș, ci o constatare. Eu cred că cel mai important pentru evoluția noastră ca individ este recunoașterea și asumarea greșelilor și a defectelor.

Oana este o fată inteligentă, amuzantă, foarte muncitoare. Însă, din păcate, repetă un tipar familial toxic. Eu îi doresc din suflet să depășească acest moment și să se bucure de copil și de viață așa cum merită. Cred că Oana are o anumită fragilitate emoțională pe care încearcă să și-o gestioneze prin validarea publică”, a declarat Catinca pentru Cancan.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre