Secretul lui Beyonce a ieșit la iveală. Este uimitor ce se ascunde în bagajul vedetei când pleacă în turneu

Secretul lui Beyonce a ieșit la iveală. Este uimitor ce se ascunde în bagajul vedetei când pleacă în turneu
Beyoncé, care se află în prezent în etapa nord-americană a turneului său mondial „Renaissance”, a cerut ca un lucru foarte important să fie adăugat în bagaje.

Cântăreața în vârstă de 41 de ani, are scaune de toaletă personale care călătoresc cu ea în turneul mondial. O fotografie a unui container a fost surprinsă în culisele scenei, etichetat „Beyonce toilet seats”, ca parte a echipamentului ei.

Beyonce nu pleacă niciodată fără toaleta personală. Sursă foto: pagesix

„Stârnește zâmbete din partea oamenilor care o zăresc”

Beyoncé este o artistă de elită, încât poate solicita literalmente orice. Echipa ei face mari eforturi pentru a se asigura că are propriul confort, iar un scaun de toaletă personal se întâmplă să fie unul dintre ele. Membrii echipei ei, cu care pleacă în turneu au văzut de toate, așa că nu este o mare afacere pentru ei, dar stârnește zâmbete din partea oamenilor care se întâmplă să o zărească”, a declarat o sursă pentru US Sun.

Echipa a ratat semnal să o ajute să coboare de pe un cal argintiu

De când turneul lui Beyoncé a început la Stockholm, aceasta a ținut prima pagină a ziarelor cu unele dintre nebuniile care s-au întâmplat pe scenă. În iunie, un videoclip cu o Beyoncé „supărată” a devenit viral după ce echipa de producție a ratat semnalul de a o ajuta să coboare de pe un cal argintiu în timpul spectacolului din Amsterdam.

O divă în adevăratul sens al cuvântului

Când un membru al echipajului s-a întins să o ajute pe Beyonce, cântăreața a putut fi văzută împingându-i mâna. Câștigătoarea premiului Grammy și-a dat apoi microfonul la o parte pentru a rosti „Oh, Doamne!”.

A fost la un pas să i se vadă sânii, dar a fost salvată în ultima clipă de un dansator

În aceeași lună, Beyoncé a evitat la limită să își arate sânii, dar unul dintre dansatorii ei a intrat rapid în acțiune pentru a o ajuta. În timp ce interpreta hit-ul „Break My Soul”, una dintre bretelele rochiei sale roz Ivy Park a început să alunece.

Din fericire, unul dintre frații din grupul de dans francez Les Twins, format din Laurent și Larry Nicolas Bourgeois, a sărit în fața vedetei pop pentru a împiedica mulțimea care țipa să vadă ceva. El a apucat mâna lui Beyoncé și a pus-o pe partea de sus a rochiei cu paiete pentru a-i indica faptul că trebuie să facă o mișcare rapidă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre