Simona Ionescu / Redactor Șef

Shakira, amantă secretă. Se folosește de bărbați celebri, lumea crede că e îndrăgostită de ei, dar ea are un alt iubit

Shakira, amantă secretă. Se folosește de bărbați celebri, lumea crede că e îndrăgostită de ei, dar ea are un alt iubit
După ce a suferit  în urma despărțirii de Gerard Piqué, Shakira și-a scuturat șoldurile și a revenit în  prim plan mai frumoasă și mai asumată ca oricând. Are și un iubit, după ce a ieșit la întâlniri cu vedete de primă mână.

După ce a lansat mai multe piese la adresa fostului iubit și al actualei femei din viața acestuia, în care le spune pe șleau părea ei despre tot, Shakira a început să meargă la întâlniri. A participat la formula 1, a plecat, seara, la hotel. Cu Tom Cruise. Iar apoi a fost invitată pe iaht de celebrul pilot de F1, Lewis Hamilton. Un jucător profesionist de basseball, Jimmy Butler, a fost atras și el în mrejele ei. Însă, realitatea bate filmul. Și orice poze făcute de paparazzi. Se pare că întreaga poveste cu bărbați celebri nu ar fi decât un paravan.

Shakira nu vrea să fie femeie singură

Potrivit presei sud-americane, Shakira și Alejandro Sanz ar avea în secret o relație. Sanz e senzația momentului: muzicianul spaniol are 22 de premii Latino Grammy și patru Grammy în CV. Cu el împreună, Shakira a început mai de mult să lanseze piese.

Despre cei doi s-a mai vorbit și în trecut că ar putea avea o legătură

Lewis Hamilton, Jimmy Butler și Tom Cruise. Toți aceștia au fost legați de Shakira de când s-a aflat de despărțirea ei de Gerard Piqué. Cu toate acestea, potrivit mai multor media sud-americane, partenerul ei profesional, Alejandro Sanz, ar fi cel care a scos cu adevărat pisica din sac, scrie Mundo Deportivo.

Zvonurile au apărut după ce a fost analizată una dintre piesele pe care cântăreața din Barranquilla le va include pe noul ei album. Acesta este așteptat să fie lansat în septembrie anul viitor. Pentru prima dată, susțin aceștia, versurile nu sunt dedicate fostului ei iubit, Gerard Piqué, ci cântărețului madrilen.

„Mă simțeam singură și te-am căutat pentru ca tu să mă torturezi”, spune melodia. Niște cuvinte pe care mulți le consideră o aluzie la acea colaborare mitică dintre cei doi care le-a adus atât de mult succes, „La Tortura”. „Încep să mă îndrăgostesc prea mult de tine. Spune-mi dacă ne jucăm sau dacă suntem doar prieteni”, continuă cântecul. Aceste zvonuri sunt alimentate și de faptul că Sanz tocmai a rupt relația cu iubita sa, Rachel Valdés.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre