Simona Ionescu / Redactor Șef

Shakira s-a săturat de bancurile cu blonde

Shakira s-a săturat de bancurile cu blonde
Fanii au fost șocați să  vadă noul look al Shakirei. Cântăreața lor preferată e departe de imaginea consacrată. Schimbări radicale au avut loc.

Fără doar și poate, Shakira s-a săturat de bancurile cu blonde, acum își etalează noile șuvițele vopsite în culoarea roșie, în timp ce se îndreaptă spre o sesiune de înregistrări. Vedeta a  renunțat la culoarea blondă care a consacrat-o. Roșul nu îi e străin Shakirei. Dar, totuși, au trecut 20 de ani de când a purtat părul roșu pentru videoclipul „Ojos Asi”.

Shakira s-a săturat de bancurile cu blonde

Cântăreața columbiană, în vârstă de 44 de ani apare cu părul roșu într-o postare pe Instagram în care dezvăluie ca e „Gata să plec din casă  pentru a merge la prima sesiune de înregistrări de studio și pentru a întâlni câțiva din vechii colaboratori. Și asta datorită măsurilor de siguranță și a vaccinări anticovid. Abia aștept!”

Shakira a participat, de asemenea, la Ziua Pământului, semnând o petiție cerând lumii să acționeze pentru salvarea planetei în același spirit ca și lupta împotriva Covid-19.

După patru ani, Shakira revine în studio și s-a făcut roșcată

Acum trei luni Shakira a lansat o nouă piesă numită „Girl Like Me” în colaborare cu Black Eyed Peas. Videoclipul a acumulat peste 310 milioane de vizualizări pe YouTube, iar single-ul a avut o ascensiune în Latin Airplay Billboard. Shakira nu a mai lansat un album de studio de la lansarea din 2017 (El Dorado).

De la acest album, ea a rămas activă în ochii publicului, inclusiv cu o apariție fulgerătoare la Super Bowl, anul trecut. Vă amintim că ea și Jennifer Lopez au susținut  spectacolul din pauza evenimentului.

Cu această ocazie Shakira a adus pe scenă multe dintre vechile ei hituri, inclusiv „Hips Don’t Lie” și „Waka Waka”. Între timp, Shakira s-a săturat de bancurile cu blonde și și-a vopsit părul. Îi stă bine roșcată.

Sursa foto: Instagram

Alina Vidican, operație estetică la buric. Pentru Cristi Borcea nu și-ar fi făcut așa ceva

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre