Simona Ionescu / Redactor Șef

Simona Hapciuc de la Survivor are probleme grave de sănătate! Ce a descoperit la medic

Simona Hapciuc de la Survivor are probleme grave de sănătate! Ce a descoperit la medic
Simona Hapciuc a luptat la Survivor cu toate forțele, dar se pare că s-a întors din Republica Dominicană cu probleme grave de sănătate.

Simona Hapciuc de la Survivor are probleme grave de sănătate. Simona Hapciuc a îndurat multe dureri, mai ales după ce s-a accidentat la picior. Însă, din păcate pentru ea, problemele de sănătate nu s-au oprit după ce s-a întors în România. Le-a transmis urmăritorilor săi din mediul online de ce nu este așa de activă în ultima perioadă.

Simona Hapciuc are pancreatită

Simona Hapciuc de la Survivor are probleme grave de sănătate. Le-a mărturisit urmăritorilor săi că a făcut anumite investigații, în urma cărora a descoprit că are o pancreatită. Ea a ieșit pe semnătură din spital, dar va continua să facă investigații medicale.

„Bună seara oameni frumoși și sănătoși! Am fost dispărută o perioadă din mediul online, deoarece ieri am ajuns puțin la spital. La venirea mea din Dominicană am avut o perioadă în care m-am simțit foarte rău. Din păcate ieri am clacat. Am aflat că am o pancreatită. O toxiinfecție hepatică și un sindrom meningeal. Am ieșit pe semnătură din spital. Dar voi continua cu investigațiile. Simptomele mele erau de oboseală, sângerări nazale, dureri de cap și stări de greață. Doctorii se gândesc să nu fi contactat un virus în Republica Dominicană”, a spus Simona Hapciuc pe Instagram.

„Fizic sunt ok, psihic sunt foarte supărată pe mine”

Simona Hapciuc este dezamăgită de ea pentru că i-a creat probleme și fiului ei. În plus, s-a întors cu foarte multe probleme din Republica Dominicană. Acum, ea încearcă să îi fie alături băiețelului și să treacă împreună prin toate problemele.

„Fizic sunt ok, psihic sunt foarte supărată pe mine. Sinceră să fiu nu îmi vine să cred că mi-am pus sănătatea în joc în halul ăsta. Că m-am întors cu atâtea probleme de la Survivor. Plus că mi se pare că mi-am dezechilibrat copilul foarte rău emoțional”, a mai spus Simona Hapciuc.

Prazul bun în mâncare și la înțepături de insecte. Leguma medicament

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre