Simona Ionescu / Redactor Șef

Sora lui Meghan Markle îi dă acesteia lovitura fatală. Ce acuzații grave îi aduce rudei sale celebre

Sora lui Meghan Markle îi dă acesteia lovitura fatală. Ce acuzații grave îi aduce rudei sale celebre
Sora lui Meghan Markle, Samantha, reacționează în urma interviului cu Oprah, acuzând-o pe Ducesă de lucruri grave. Nu e singura care îi reproșează lucruri fostei actrițe.

Samantha doar se alătură lungului șir de oameni nemulțumiți de comportamentul ducesei de Sussex. Și o face mincinoasă pe față pe sora sa.

Sora lui Meghan Markle îi dă acesteia lovitura fatală. Samantha îi reproșează că folosește depresia ca o scuză pentru a trata oamenii cu totală lipsa de respect si adevăr. Samantha, sora vitregă a lui Meghan Markle, a criticat interviul ducesei cu Oprah Winfrey, spunând că „adevărul a fost complet ignorat și omis”. Ea a oferit în același timp fotografii și documente pentru a respinge fiecare dintre afirmațiile Ducesei de Sussex făcute despre ea.

Samantha și Meghan au același tată. Samantha în vârsta de 56 de ani a recunoscut, de asemenea, că nu are nici o simpatie pentru Meghan, în vârstă de 39 de ani, care a dezvăluit în timpul șocantului interviu că s-a luptat cu gânduri suicidare în timpul petrecut în siajul casei regale.

În filmările recent lansate din interviul exploziv al prințului Harry și Meghan la CBS, ducesa a declarat pentru Oprah, că Samantha „nu o cunoaște”.  „Nu știu cum poate spune că nu o cunosc și că a fost unicul copil.  Avem fotografii de pe tot parcursul vieții noastre împreună.  Deci, cum să nu mă cunoască?”.

Sora lui Meghan Markle îi dă acesteia lovitura fatală

Oprah a întrebat-o pe Meghan despre cartea scrisă de Samantha, „The Diary of Princess Pushy’s Sister”. Ducesa a răspuns: „Cred că ar fi foarte greu să le spui tuturor ceva despre mine când nu mă cunoști”. A mai  susținut că nu și-a văzut sora vitregă de aproape două decenii.

Cu toate acestea, Samantha a oferit fotografii care le arată împreună de-a lungul anilor, inclusiv una dintre ele de la absolvirea facultății în 2008. Ducesa a mai susținut și că Samantha și-a schimbat numele de familie în Markle doar după ce ea a început o poveste de dragoste cu Harry – sugerând că sora ei vitregă încearcă să valorifice interesul public în numele ei.

„Și-a schimbat numele de familie înapoi în Markle … numai când am început să mă întâlnesc cu Harry.  Deci, cred că asta spune destul”, a spus Meghan Markle în timpul interviului citat de Daily Mail.

Dovezile Samanthei

Dar Samantha a insistat că această afirmație este complet inexactă și a împărtășit alte dovezi pentru a o respinge. „Am fost un Markle înainte ca ea să existe. Deși a fost ciudat să spună că mi-am schimbat numele doar când l-a cunoscut pe Harry.  Markle a fost întotdeauna numele meu”.

Samantha a arătat cererea pentru a-și schimba numele, care datează din decembrie 1997, și diploma de facultate, pe care apare numele Samantha M. Markle.

„Depresia nu este o scuză pentru tratarea oamenilor cu totală lipsa de respect”

Când a fost întrebată despre dezvăluirea surorii sale vitrege că s-a luptat cu gândurile sinucigașe, Samantha a spus că are puțină simpatie față de ea. În plus, a acuzat-o pe Meghan că își folosește sănătatea mintală ca „o scuză” pentru ”tratarea oamenilor cu lipsa de respect”. „Depresia nu este o scuză pentru tratarea oamenilor cu totală lipsa de respect”, a spus ea.

În timpul interviului, Meghan i-a spus lui Oprah că stresul generat de rolului ei în siajul casei regale a devenit atât de grav încât a fost cuprinsa de gânduri suicidale ca urmare a presiunii la care a fost supusă. „Nu mai voiam să trăiesc – acesta a fost un gând constant foarte real și înspăimântător”, a spus ea.

Meghan a susținut că nu a vrut să-i spună lui Harry la început din cauza pierderii pe care a suferit-o ca urmare a morții mamei sale. Meghan a spus că a solicitat ajutor din imediata apropiere a casei regale , pentru problemele ei emoționale, dar a fost lăsata sa sufere în singurătate.

„Am spus că trebuie să merg undeva pentru a obține ajutor, i-a spus ea lui Oprah.  Am spus că nu m-am simțit niciodată așa înainte și trebuie să merg undeva.  Și mi s-a spus că nu pot, că nu ar fi bine pentru imaginea instituției”.

Meghan nu își recunoaște sora

Meghan Markle a mai spus că, deși sora ei Samantha a lansat o carte despre ea, aceasta este plină de alegații și pentru faptul ca nu au fost niciodată apropiate.

Autobiografia Samanthei Markle, intitulată „The Diary of Princess Pushy’s Sister” redă, în prima parte, în detaliu, copilăria lor. Dar ducesa a replicat : „Nu mă simt confortabil vorbind despre oameni pe care chiar nu îi cunosc. Am crescut ca un singur copil, pe care îl cunosc toți cei care au crescut în jurul meu”. Ea a mai adăugat că și-ar fi dorit să aibă frați. Și că e încântată de faptul că fiul ei Archie urmează să aibă o soră mai mică.

Sursa foto: Instagram

Replica Reginei Elisabeta II după interviul devastator al nepotului Harry și al soției sale

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre