Simona Ionescu / Redactor Șef

Soția lui Justin Timberlake, tratament ciudat cu sare, ca să încapă în rochia de la MET Gala 2024

Soția lui Justin Timberlake, tratament ciudat cu sare, ca să încapă în rochia de la MET Gala 2024
MET Gala este evenimentul de fashion al anului, așteptat cu sufletul la gură de vedete și de pasionații de modă și monden de pe întreg mapamondul. Nu puține sunt divele care țin diete și apelează la proceduri so0fisticate înainte de eveniment.

Soția lui Justin Timberlake, actrița Jessica Biel, a urmat un tratament ciudat cu sare, ca să încapă în rochia de la MET Gala 2024. A participat la eveniment singură, celebrul ei soț aflându-se într-un turneu mondial. Cum Jessica Biel nu a mai urcat treptele MET Gala timp de 11 ani, a vrut ca totul să fie perfect pentru seara de ieri.  Actrița, în vârstă de 42 de ani, a arătat elegant într-o rochie roz-pepene la Muzeul Metropolitan de Artă pe 6 mai.

Soția lui Justin Timberlake, tratament ciudat cu sare

Înainte de evenimentul MET Gala 2024, Jessica Biel a dezvăluit fanilor ce muncă de pregătire a dus pentru marele ei moment pe covorul roșu. Printre altele, a stat scufundată timp de 30 d e minute în cada cu apă fierbinte în care dizolvase 9 kilograme de sare Epsom. „Pe bune”, a spus ea într-un videoclip TikTok în  timp ce se arăta turnând sarea în cadă, arată People.

@jessbiel While the kids are out partying, I am in soaking 🛁 #MetGala ♬ original sound – Jessica Biel

Sarea Epsom mai este cunoscută și sub numele de sare amară. Numele provine de la izvorul de apă din localitatea Epsom, Surrey, din Marea Britanie. Este folosită adesea în băile de detoxifiere datorită proprietăților sale benefice pentru sănătate. Favorizează eliminarea toxinelor de la nivelul intestinal, combate constipația și depresia și previne retenția de apă cauzată de tensiunea arterială crescută. În plus, băile în sare amară ajută și la slăbit.

Rochia pentru MET Gala, cusută manual în 320 de ore

În consens cu tema MET Gala 2024 „Sleeping Beauties: Reawakening Fashion”, codul vestimentar transmis vedetelor a fost „The Garden of Time”, inspirat de povestea cu același nume a lui J.G. Ballard.

Jessica Biel, soția lui Justin Timberlake, a avut o apariție fabuloasă la MET Gala 2024 (Instagram)

Pentru evenimentul tematic Jessica Biel a purtat o ținută semnată de Tamara Ralph. Actrița americană a arătat uimitor într-o rochie de mătase de culoarea roz-pepene, cu o pelerină împodobită cu pene și cristale, din colecția de primăvară-vară 2024 a designerului, care a fost prezentată exclusiv în timpul săptămânii Haute Couture de la Paris. Rochia a fost cusută manual, durând nu mai puțin de 320 de ore realizarea ei.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre