Simona Ionescu / Redactor Șef

Surpriză! În meniul restaurantului lui Donald Trump au apărut micii românești. Explicația e uluitoare

Surpriză! În meniul restaurantului lui Donald Trump au apărut micii românești. Explicația e uluitoare
De ce e Donald Trump atât de legat de România? Omul de încredere al familiei fostului președinte al SUA este un român, iar în meniul restaurantului acestuia se găsesc și celebrii mici.

Trump Tower Chigago, unul dintre cele mai spectaculoase hoteluri din lume este condus de un român. Iar cine are norocul să ajungă în restaurantul lui Trump se poate delecta cu cei mai buni mici.

De la campion național de cadeți la mâna dreaptă a lui Donald Trump

Gabriel Constantin este un om realizat. Absolvent de Finanțe și Management la Colegiul Economic Virgil Madgearu și a Universității Ecologe din București, a ajuns să fie mâna dreaptă a lui Donald Trump. Gabriel a fost încă din copilărie pasionat  de scrimă și a devenit campion național de cadeți. După o perioadă în care a lucrat în domeniul ospitalității în afacerea familiei, bărbatul a lucrat în Irlanda, Anglia, Scoția și ulterior s-a stabilit în America.

„Nu m-am uitat niciodată la serviciul ăla că este de spălat vase. Mă gândeam că nu puteam face bani de ajuns cu scrima şi îmi mai trebuia venit ca să pot face alte chestii”

„Nu ştiu cum ar fi fost dacă aș fi stat în Irlanda, dar nu regret niciun pas pe care l-am făcut până acum, de când am plecat de acolo. Primul job a fost la Trinity College. Spălam vase la Jurys Hotel şi făceam scrimă la Trinity College. Spălam vase. Nu m-am uitat niciodată la serviciul ăla că este de spălat vase.

Românul care conduce imperiul lui Trump

Mă gândeam că nu puteam face bani de ajuns cu scrima şi îmi mai trebuia venit ca să pot face alte chestii. Întotdeauna mi-a plăcut industria asta de mâncare şi băutură şi spălatul de vase este de unde începi.

„Ziua munceam la restaurant şi noaptea puneam covoare, iar seara mă duceam la scrimă”

Şi tot nu mi-au ajuns banii şi am mai găsit un serviciu, să servesc. Apoi, noaptea, am găsit un prieten acolo şi puneau covoare. Văzând că fac mai mulţi bani decât din spălatul de vase, m-am lăsat de asta. Ziua munceam la restaurant şi noaptea puneam covoare, iar seara mă duceam la scrimă. Nu dormeam prea mult”, a povestit Gabriel Constantin într-un interviu pentru Antena 3.

Director general la Trump International Hotel & Tower Chicago

Viața i-a surâs și de șapte ani lucrează la Trump Hotels, ultimii doi avansând în funcție, pe post de director general. Complexul de cinci stele de care are grijă românul are nu mai puțin de 339 de camere de oaspeți și un turn rezidențial cu 489 de unități de lux, scrie newsweek.ro „În viitor, sper să îmi continui cariera și să lucrez pentru cea mai bună companie de ospitalitate din industrie, Trump Hotels”, a mărturisit Gabriel Constantin.

@tavernaracilortimisoara

#pescobar #trumphotel #chicago

♬ original sound – tavernaracilortimisoara

„Dragilor, marea surpriză de la Trump Hotel este că în meniu avem mici”

Pe de altă parte, Pescobar, fondatorul și patronului celebrului lanț de restaurante Taverna Racilor a avut surpriză să găsească la Hotel Trump… mici. Afaceristul a făcut un video și l-a urcat rapid pe rețelele de socializare. „Dragilor, marea surpriză de la Trump Hotel este că în meniu avem mici. Avem mici, pentru că general manager aici este domnul Răzvan, român de-al nostru, care ține steagul sus la Chicago pentru noi, toți”, le-a făcut poftă bărbatul internauților.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre