Simona Ionescu / Redactor Șef

Tatăl lui Elon Musk a făcut un copil cu fiica lui vitregă și se laudă cu asta

Tatăl lui Elon Musk a făcut un copil cu fiica lui vitregă și se laudă cu asta
De la tatăl său, celebrul Elon Musk s-a ales cu mai mulți frați, cu unii împărțind aceeași mamă, cu alții, doar tatăl. Veștile despre cea mai nouă soră cunoscută a lui Elon Musk sunt șocante: tatăl vedetei a conceput copilul cu una din fiicele sale vitrege.

În vârstă de 76 de ani, sud-africanul Errol Musk a fost căsătorit timp de doar nouă ani, în deceniul 70 al secolului trecut, și e tatăl a șase copii.

După relația cu prima sa soție, care s-a încheiat în 1979, în anii 80, tatăl lui Elon Musk a avut o relație de lungă durată cu o văduvă care avea doi copii, incluzînd o fetiță de patru ani, Jana. Errol, tatăl lui Elon, a crescut-o pe Jana de la patru ani, ca pe fetița lui. Săptămâna aceasta a confirmat public în premieră că Jana Bezuidenhout, fiica sa vitregă mai tînără cu 41 de ani decît el și care i-a devenit între timp iubită, i-a născut un al doilea copil în 2019, la doi ani după primul, scrie NYPost.com.

Cine este Errol Musk? Ce știm despre tatăl lui Elon

Patriarhul Musk, în vârstă de 76 de ani,  și Jana Bezuidenhout, în vârstă de 35 de ani, au devenit părinți pentru a doua oară în 2019. Bărbatul a confirmat vestea abia miercuri, lăudându-se pentru The Sun: „Singurul lucru pentru care ne aflăm pe Pământ este să ne reproducem”. Cei doi mai au un băiat în vârstă de 5 ani, Elliot Rush, născut în 2017.

Errol împărtășește în mod clar dorința sinceră a celui mai faimos fiu al său de a procrea, mărturisirea sa venind la doar o săptămână după ce s-a dezvăluit că Elon a devenit tatăl a doi copii cu un director al companiei sale de inteligență artificială Neuralink, cu câteva săptămâni înainte de nașterea celui de-al doilea copil al său cu fosta iubită Grimes.

Errol Musk, care are acum șapte copii, nu a exclus posibilitatea de a avea mai mulți, în ciuda vârstei sale înaintate. „Dacă aș putea avea încă un copil, aș face-o. Nu văd niciun motiv pentru care să nu o fac”, a declarat el pentru The Sun.

Ce relație neobișnuită are tatăl lui Elon Musk cu fiica sa vitregă

Errol a recunoscut că sarcina Janei a fost „neplanificată” și a declarat pentru publicație că, în prezent, nu mai locuiesc împreună, invocând diferența de vârstă de 41 de ani dintre ei: „Nu este practic. Ea are 35 de ani, a declarat Errol. În cele din urmă, dacă mai sunt prin preajmă, s-ar putea să ajungă înapoi cu mine. Orice bărbat care se căsătorește cu o femeie mai tânără, chiar dacă te face să te simți foarte sprinten, va fi plăcut pentru o vreme, dar există o mare diferență… și această diferență se va vedea”.

În ciuda faptului că nu mai formează un cuplu, Errol a declarat că Jana și cei doi copii mici ai lor au venit în vizită în casa lui din Pretoria, Africa de Sud. „Au petrecut câteva zile aici în urmă cu aproximativ șase luni. Iar copiii începuseră să mă calce pe nervi, a declarat el cu sinceritate. Apoi, mi-a fost dor de ei imediat ce au plecat”.

Errol și Elon Musk parcă fac concurs de făcut copii

Arborele genealogic al familiei Musk este complicat – și devine din ce în ce mai complicat pe zi ce trece. Errol are șapte copii, în timp ce Elon are deja 10 urmași. Errol – care este un inginer sud-african bogat – s-a căsătorit în 1970 cu modelul Maye Haldeman Musk, cu care a avut trei copii: Elon, Kimbal și Tosca. Cuplul s-a despărțit în 1979, apoi Errol s-a căsătorit cu Heide Bezuidenhout, o văduvă tânără care avea deja doi copii, printre care și Jana.

Errol și Heide au avut împreună doi copii biologici, dar el a contribuit și la creșterea Janei, care avea doar 4 ani când a devenit tatăl ei vitreg. Errol și Heide au divorțat după o căsnicie de 18 ani. Apoi Jana a rămas însărcinată cu un copil al lui Errol, în 2017. Acest lucru a dus la o ceartă cumplită între Errol și Elon, CEO-ul Tesla fiind furios că tatăl său a lăsat-o însărcinată pe sora sa vitregă. Ceilalți copii ai lui Errol au fost, de asemenea, „șocați” și s-au simțit inconfortabil în legătură cu sarcina surpriză.

„Încă nu le place, a recunoscut Errol în noul său interviu pentru The Sun. Încă se simt un pic înfiorători în legătură cu asta, pentru că este sora lor. Sora lor vitregă”. Pe de altă parte, Elon și tatăl lui sunt în continuare înstrăinați, cel dintâi descriindu-l pe cl ce i-a dat viață drept „o ființă umană teribilă” într-un interviu pentru Rolling Stone.

Elon Musk ar mai putea avea și alți frați necunoscuți

Errol Musk a recunoscut că nu i-a cerut Janei un test de paternitate pentru a se asigura că el este tatăl copilului lor, acum în vârstă de 3 ani, spunând: „Nu am verificat ADN-ul ei. Dar arată exact ca celelalte fiice ale mele… Așa că este destul de evident, știți”. Cu toate acestea, bogatul om de afaceri a declarat că există și alte femei care susțin că el a fost tatăl copiilor lor.

„Am în jur de șase femei care susțin că copilul lor este copilul meu. în acest moment. Evident, sunt niște oportunist, a declarat el. Dar, a existat o perioadă în Johannesburg, în anii ’80, în care ieșeam cu o femeie diferită în fiecare seară. Aveam o mulțime de întâlniri. Așa că este destul de imaginabil ca una dintre ele să se întoarcă și să spună: Acesta este copilul tău. Este posibil”.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre