Simona Ionescu / Redactor Șef

Tom Cruise, în rolul de tată fericit. A avut parte de o revedere de zile mari

Tom Cruise, în rolul de tată fericit. A avut parte de o revedere de zile mari
Pe plan profesional îi merge extraordinar de bine, căci este unul dintre cei mai iubiți actori din întreaga lume. Pe plan personal însă, Tom Cruise a avut parte de supărări, mai ales în ultima vreme, căci singura sa fiică biologică, Suri, a ales să renunțe la numele lui. Acum însă, Tom Cruise a fost surprins în rolul de tată fericit, căci a avut parte de o mare revedere.

Tom Cruise a fost surprins în rolul de tată fericit, după ce a avut parte de o revedere care l-a bucurat enorm. Actorul în vârstă de 61 de ani a primit numai vești proaste în ultima perioadă. Fiica lui biologică și a lui Katie Holmes, Suri, a ales să renunțe la numele tatălui ei. Tânăra a devenit majoră pe 18 aprilie și a luat deja prima sa decizie în calitate de adult. 

La piesa de teatru a liceului, în care fiica actorului joacă, a ales să se numească simplu, Suri Noelle, renunțând la numele de „Cruise”. Acest lucru cu siguranță nu i-a picat bine tatălui ei, cu care aceasta nu s-ar mai fi văzut din 2012. Conform unor surse, Tom Cruise ar fi încercat să își contacteze fiica în trecut, însă acesta l-a ignorat total. De asemenea, se știe că ruptura a intervenit în momentul în care Katie Holmes a ales ca ea și fiica ei să se îndepărteze de Biserica Scientologică. 

Tom Cruise are și doi copii adoptați cu Nicole Kidman 

În afară de Suri, care este fiica sa biologică, Tom Cruise mai are încă doi copii adulți, pe Isabella Jane Cruise, în vârstă de 31 de ani, și Connor Antony Cruise, în vârstă de 29 de ani. Aceștia provin din căsătoria sa de zece ani cu a doua sa soție, Nicole Kidman, care s-a încheiat în 2001. Cu prima soție, actrița Mimi Rogers, Tom nu a avut copii pe parcursul căsniciei care a durat din 1987 până în 1990.

Spre deosebire de Suri, Isabella și Connor au urmat pașii tatălui lor și au devenit adepți ai Scientologiei, subiect despre care Nicole a vorbit într-un interviu în urmă cu câțiva ani: „Sunt adulți. Sunt capabili să ia propriile decizii. Au ales să fie scientologi, iar ca mamă, datoria mea este să îi iubesc”, spunea Kidman.

Tom Cruise, suprins alături de fiul său, Connor 

Dacă cu Suri nu păstrează deloc legătura, Tom Cruise a avut totuși parte de un moment de „tată fericit”, căci a fost surprins de paparazzi alături de fiul său, Connor. Cei doi au fost împreună la concertul Coldplay din Londra și au fost suprinși pe un heliport din centrul orașului. Îmbrăcat într-un tricou gri, pe care l-a asortat cu blugi, Tom Cruise purta ochelari de soare în timp ce zâmbea la vederea fiului său. 

Tom Cruise și fiul său au fost surprinși împreună, râzând și simțindu-se bine
Foto: Backgrid

Connor se simțea și el bine,  îmbrăcat într-o pereche de pantaloni gri, pe care i-a combinat cu un hanorac negru și cu o șapcă și ochelari de soare. Cei doi au fost surprinși în elicopter, râzând și simțindu-se bine. Cu toate că a jucat în câteva filme în urmă cu mai mulți ani, Connor s-a retras și și-a deschis propria afacere cu carne. Acesta apare în public din când în când, atunci când iese cu Tom Cruise. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre