Simona Ionescu / Redactor Șef

Trist. Bebeto, fiul lui Reghe, are o nouă dezamăgire. Puștiul e supărat foc

Trist. Bebeto, fiul lui Reghe, are o nouă dezamăgire. Puștiul e supărat foc
Fiul Anei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf trece prin cea mai grea perioadă a vieții sale. Crescut „cu lumea la picioare”, tânărul nu a experimentat până acum greutățile vieții. Din păcate, toate au venit buluc peste el.

Laurențiu Reghecampf jr, alintat Bebeto de către părinții săi, trăiește cele mai nefericite momente acum, la vârsta de 13 ani. Părinții săi s-au despărțit, iar divorțul este unul cu scandal. În plus, puștiul a privit în presă imaginile cu tatăl său și noua lui iubită, în condițiile în care pe el l-a vizitat foarte rar în ultima jumătate de an.

Reghe și-a vizitat copilul foarte rar de când a plecat la Craiova. Acolo s-a stabilit cu noua lui iubita, care a spus că e însărcinată în 4 luni.

Bebeto suferă enorm, iar acest lucru a fost confirmat în repetate rânduri și de mama sa, Anamaria Prodan. De asemenea, un aspect mai puțin cunoscut de public este că fiul cel mic al antrenorului de la U Craiova e foarte supărat și pe Luca Reghecampf, fiul din prima căsnicie al lui Reghe.

Fratele lui mai mare l-a dat uitării

Luca a crescut alături de Bebeto și l-a privit ca pe un frate mai mare. Însă după despărțirea părinților săi, Luca Reghecampf a ales să se poarte „ca un străin” față de fosta lui familie, spun surse. Surorile sale au încercat să îi aline aceasta supărare, trimițându-i lui Bebeto tot felul de cadouri de peste Ocean. Adidași de ultimă generație, haine și jocuri video, însă nimic nu-l scoate pe adolescent din pasa cea grea.

Bebeto a avut o reacție dură când a aflat din presă că tatăl său vrea să divorțeze de mama lui

O altă lovitură: trădarea prietenilor

Bebeto a experimentat sentimentul umilinței atunci când colegii de școală, de la clubul de fotbal și prietenii din copilările au început să comenteze divorțul dintre părinții săi. Anamaria l-a retras pentru o perioadă de la școală tocmai pentru a evita acest tip de bullying. Totodată, Bebeto nu a scăpat de bârfele și răutățile copiilor.

„Oamenii vor pune la îndoială orice lucru bun pe care îl aud despre tine. Însă vor crede fără îndoială orice lucru rău”, a transmis Laurențiu Jr. pe rețelele sociale. Lucru pe care îl face tot mai rar de când a aflat de despărțirea părinților.

Anamaria Prodan începe războiul cel mare cu soțul ei, după imaginile cu amanta

Paparazzi Cancan.ro l-au surprins pe antrenor la braț cu amanta, prin Capitala

,,Un om, un tată, un bărbat care nu merită respectul nimănui. Pentru noi el a murit de multă vreme. Am mai spus! Am încercat să-l trezim. V-am spus că este compromis definitiv. Acesta este doar începutul degradării lui. Urmăriți traseul si îmi veţi da dreptate. Mă rog să nu-l mai vadă băiatul meu, căci abia reușim să ascundem mizeria lui! Serios. Chiar m-am săturat de mizeria lui Reghecampf, chiar am muncit o viață întreagă şi eu, si copiii mei ca să asistăm şi să fim întrebați de niște… cum să-i numesc? Vă las pe Dvs! Noi preferăm să rămânem cu imaginea unui bărbat cu B mare, unui tată cu T mare, chiar dacă azi nu există așa ceva. Reghe este azi exemplul negativ pentru generațiile de fotbaliști tineri care nu au voie să se uite la el şi la ce a ajuns.

„Reghe trăiește lângă bordură”

Ei trebuie sa se uite doar la omul Reghe care a jucat Champions League ŞI CARE ÎȘI DIVINIZA FAMILIA ŞI COPIII PE CARE AZI A UITAT CUM ARATĂ. CA SĂ AJUNGI CA BĂRBAT SĂ TE RÂDĂ O ŢARĂ ÎNTREAGA ŞI SA NU AI CUM SĂ MERGI LA RESTAURANT CĂ ÎȚI CUNOSC TOŢI FATA CARE ATÂRNA DE BRAȚUL TĂU RUPT… e jenant,  pentru viață în general. Noi trăim în picioare. Nu vom putea sa trăim niciodată lângă bordură. De astăzi gata. Am închis forever subiectul “ gâsca păcălită de… să zicem drăguț, vulpe”

Bebeto e foarte afectat și schimbat în urma despărțirii, susține Anamaria Prodan

EU M-AM NĂSCUT ŞI TAMAN ANAMARIA PRODAN. CEI CE NU AU AVUT ECHILIBRU SĂ SE MENȚINĂ UNDE I-AM DUS CU MARE GREUTATE, CAD UNDE LE ESTE LOCUL / în canal. Această lume nu ne aparține noua! Îi urez bafta în acest cumplit declin. Sper la bătrânețe să primească un pahar de apă. Sau sa se mai poata uita în ochii jucătorilor acestei ţari, a patronilor, a președinților etc! Sper ca toți acești oameni din fotbal sa le explice jucătorilor că antrenorul trebuie luat în seamă numai pe parte profesională. Niciodată pe parte de viață. Noi am mers mai departe cum a spus băiețelul meu superb Laurentiu Jr, considerând că tati s-a rătăcit şi încă nimeni nu îl găsește.”, a spus Anamaria Prodan pentru Realitatea Sportivă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre