Simona Ionescu / Redactor Șef

Ultima mutare a fiicei lui Donald Trump. Ce a făcut cu câteva ore înainte de plecarea de la Casa Albă

Ultima mutare a fiicei lui Donald Trump. Ce a făcut cu câteva ore înainte de plecarea de la Casa Albă
Fiica lui Donald Trump a făcut ultima mutare, înainte ca tatăl său celebru să plece de la Casa Albă definitiv astăzi. Totul a apărut pe Twitter.

Toți o cunosc pe Ivanka Trump, însă nu mulți știu de cealaltă fiică a lui Donald Trump, Tiffany. Tânăra de 27 de ani a profitat de plecarea tatălui său de la Casa Albă pentru a face o ultimă mutare. Tiffany a apelat la Twitter pentru a face marele anunț, ilustrat cu poze chiar din aripa de vest a Casei Albe. 

Fiica lui Donald Trump și a Marlei Maples, Tiffany a terminat dreptul și s-a implicat activ in acțiunile tatălui său. Anul trecut, Tiffany l-a ajutat pe tatăl său în campania electorală și a călătorit prin toată America în acest sens. 

Ultima mutare a fiicei lui Donald Trump. Tiffany și-a anunțat logodna direct în Casa Albă 

Cu doar câteva ore înainte de finalizarea oficială a mandatului lui Donald Trump, Tiffany a apelat la Twitter pentru a da o veste mare. Tânăra a împărtășit cu internauții o fotografie alături de iubitul ei, Michael. ”A fost o onoare să sărbătoresc multe momente importante, ocazii istorice și să-mi creez o mulțime de amintiri cu familia mea la Casa Albă. Dar amintirile nu sunt mai importante ca logodna cu extraordinarul meu logodnic @MichaelZBoulos. Sunt binecuvântată și entuziasmată de noul capitol!”, a scris Tiffany în dreptul imaginii. 

A cerut-o în grădina de trandafiri din Casa Albă 

ultima mutare Donald Trump
Sursa foto: Facebook

Conform unei surse a publicației Page Six, Michael a făcut cererea în grădina de trandafiri a Casei Albe, weekend-ul acesta. Tânărul în vârstă de 23 de ani este mostenitorul unui imperiu de miliarde de dolari ce aparține unui om de afaceri nigerian. Michael a crescut în Nigeria și s-a mutat în Florida pentru a fi alături de Tiffany. 

Tânărul i-a răspuns iubitei sale spunându-i ”te iubesc scumpo”. Acesta a făcut de asemenea propriul său anunț, pe pagina sa de Instagram, folosind aceeași poză. ”M-am logodit cu iubirea vieții mele. Abia aștept următorul nostru capitol împreună”, a scris Michael pe Instagram. 

Tiffany și Michael au început o relație în 2018. Aceștia au făcut anunțul public în Ianuarie 2019, după petrecerea de Crăciun de la Casa Albă. 

O scrisoare pierdută, varianta britanică. Meghan Markle cere în instanță să nu se facă publică

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre