Simona Ionescu / Redactor Șef

Actorul Steven Seagal a intrat oficial în politică. E surprinzător pe ce mare lider a ales să sprijine

Actorul Steven Seagal a intrat oficial în politică. E surprinzător pe ce mare lider a ales să sprijine
O mulțime de celebrități au intrat în politică în ultimii ani, unii dintre ei ajungând chiar în funcții publice. Un mare actor însă a ales să facă politică, iar partidul ales este surprinzător.

O serie de celebrități au ales calea politicii în ultimii ani. Ultima care și-a anunțat intenția de a candida pentru postul de guvernator este chiar Caitlyn Jenner, fostă Bruce. Însă un mare actor a făcut o alegere surprinzătoare când vine vorba de politică. Steven Seagal a aderat oficial la un partid, unul care sprijină regimul de la Kremlin. 

Despre legăturile apropiate ale lui Steven Seagal cu președintele rus Vladimir Putin, se știu multe. Pe cei doi îi leagă o prietenie aparte. Pe Putin și Seagal i-a unit inițial pasiunea pentru arte marțiale. Ulterior, totul s-a transformat într-o prietenie apropiată. 

Un mare actor a intrat oficial în politică. Steven Seagal, de partea lui Vladimir Putin 

actor a intrat în politică

Lucrurile au evoluat până în punctul în care Seagal, care are cetățenie rusă din 2016, și-a luat carnet de membru de partid.  Actorul american a primit sâmbătă carnetul de membru al unei alianțe numite Rusia Justă – Patrioții – Pentru Adevăr. Alianța s-a format la începutul acestui an, când trei partide de stânga ce îl susțin pe Putin, au fuzionat într-unul singur. 

Partidul controlează o parte din camera inferioară a Parlamentului rus și intenționează să participe la alegerile parlamentare din septembrie. „Fără a putea aresta oamenii, atunci când îi amendăm, probabil câștigă astfel mai mulți bani producând lucruri care afectează mediul înconjurător”, a spus actorul în discursul său de bun venit la petrecerea organizată. Printre altele, Seagal a propus măsuri mai aspre împotriva companiilor care dăunează mediului înconjurător.

La ceremonia de sâmbătă, Seagal a pozat lângă unul dintre liderii partidului, scriitorul rus Zakhar Prilepin, care s-a înscris într-o armată de separatiști pro-ruși din estul Ucrainei și a recunoscut că a comandat o unitate de luptă într-un conflict care a ucis 14.000 de oameni în șapte ani.

Foto: Facebook

Pavel Bartoș voia să lucreze la Alimentara ca să aibă acces la mâncare

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre