Simona Ionescu / Redactor Șef

Va veni Bianca Drăgușanu acasă la Bodi de Crăciun? Se cam complică lucrurile…

Va veni Bianca Drăgușanu acasă la Bodi de Crăciun? Se cam complică lucrurile…
Controversatul om de afaceri Alex Bodi își va petrece sărbătorile de iarnă izolat în luxul casei sale. După săptămânile de arest, într-o celulă în care nu a avut nici măcar televizor, Bodi beneficiază acum de clemența judecătorilor. Iată cum.

Mărinimoși și în spiritul celei mai importante sărbători creștine, judecătorii au decis că fostul soț al Biancăi Drăgușanu poate petrece de Crăciun. Alex Bodi are permisiunea judecătorilor de a fi vizitat de fiicele sale. Asta înseamnă că, teoretic, pot veni și mamele lor, fetițele fiind minore.

Afaceristul își va putea petrece sărbătorile de iarnă în liniște și confort, dar și alături de fiicele lui. „Vin ambele fetițe la el acasă, de Sărbători”, a dezvăluit avocatul Cătălin Dancu pentru WOWbiz.ro. Avocatul afaceristului a explicat pentru sursa numită că regimul acestuia nu îi interzice să își vadă copiii sau alte persoane din familie, atât timp cât nu sunt incluse în lista de persoane cu care nu îi este permis să ia legătură.

„Se va găsi o soluție pentru ca fiica lui și a doamnei Sălăgean să-l viziteze de Sărbători fără ca domnul Bodi și fosta soție să intre în legătură directă”, a mai spus Cătălin Dancu.

Cum poate intra în schemă Bianca Drăgușanu

Mai exact, Bodi nu are voie să ia legătură cu nicio parte din dosar, fie că este vorba de victime, inculpați sau martori. Lista cuprinde și numele fostei sale soții, Silvia Sălăgean, cea care a dat o declarație în dosar, în legătură cu Bodi. În acest context e de așteptat ca fiica  celor doi să fie adusă în vizită la tati de o bună prietenă a mamei, care poate fi chiar Bianca Drăgușanu, fosta soție a controversatului om de afaceri.

O altă interdicție pentru bărbat este să nu părăsească domiciliul fără a avea în prealabil un acord din partea organelor judiciare.  Măsura arestului la domiciliu a fost luată pentru un termen de 29 de zile, adică e valabilă până pe 16 ianuarie 2021. După această dată, avocatul său va cere înlocuirea arestului la domiciliu cu punerea sub control judiciar.

Bodi a fost arestat preventiv de Tribunalul Dolj, în data de 11 noiembrie 2020, suspect într-un dosar de constituire de grup infracțional organizat, trafic de persoane și proxenetism. Procurorii l-au acuzat că ducea tinere la produs în Germania. Fetele ar fi fost racolate prin metoda „loverboy”.

Fetițele lui Bodi primesc pensie alimentară

Alex Bodi are două fetițe din relațiile anterioare celei cu Bianca Drăgușanu. Una din fetițe trăiește cu mama ei în Spania, iar pentru aceasta Bodi are impusă o pensie alimentară de câteva sute de euro.

Fetița cea mică locuiește cu mama ei în București, și ambele sunt în relații de maximă prietenie cu ultima fostă soție a afaceristului controversat, Bianca Drăgușanu.

Logodnica, blocată departe de Bodi

Pentru că e logodit, Alex Bodi poate fi vizitat și de logodnica sa. Cea căreia i-a pus inelul pe deget e Daria Radionova, o moldoveancă ce trăiește și are afaceri la Londra. Tânăra este ocupată de Crăciun dar, așa cum a anunțat pe rețelele sociale, speră ca noul an să o găsească în compania celor dragi. Iar aici s-a referit exact la bărbatul pe care îl iubește.

Acum rămâne de văzut dacă va găsi o soluție să ajungă în România, având în vedere că, după apariția noii tulpini a coronavirusului, au fost sistate cursele aeriene. În orice caz, dacă ajunge în România, va fi obligată să facă 14 zile de carantină, ceea ce nu ar fi o problemă, deoarece i-ar ține companie iubitului ei.

Sursa foto: Facebook, Instagram

Irinuca lui Dragnea se teme groaznic pentru viața iubitului ei

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre