Simona Ionescu / Redactor Șef

Vestea stiliștilor o bucură enorm pe Kate Middleton. Ce fel de pantofi se poartă primăvara aceasta

Vestea stiliștilor o bucură enorm pe Kate Middleton. Ce fel de pantofi se poartă primăvara aceasta
Primăvara asta se va purta în exces un accesoriu pe care Kate Middleton îl adoră. Și nu numai ea. Însă prințesa e cunoscută că nu se grăbește să cheltuie banii regatului pe modă și preferă să poate cu repetiție lucrurile din garderobă. Vestea stiliștilor o va bucura nespus.

Pantofii cu vârf ascuțit sunt din nou la modă. Nu doar Kate Middleton va fi fericită de asta. mai ales că în acest sezon, pantofii cu vârf ascuțit renunță la imaginea lor plictisitoare și strălucesc într-o nouă splendoare. Totuși, prințesa de Walles, care poartă de zeci de ani același model de stiletto cu vârf ascuțit, va fi fericită că nu poate fi considerată demodată când încalță una din perechile pe care le are deja acasă.

Katte Middleton adoră să poarte pantofi clasici, cu toc și vârf ascuțiți

După ce pantofii extraordinari au dominat sezonul trecut, pantofii cu vârf ascuțit și-au făcut loc din nou pe podiumuri. Și nu este vorba doar de Prada. Am văzut mai mulți pantofi cu toc pentru toamnă/iarnă 2023 la Christopher Kane, No21, Tory Burch, Huishan Zhang și Moschino (cu mențiunea că varianta lui Jeremy Scott asupra pantofilor clasici nu este chiar clasică).

Pantofii cu vârf și moda clasică au revenit pe podiumuri zilele acestea

Trebuie să recunoaștem că pantofii cu toc au o reputație destul de proastă. Au primit eticheta de „monotoni”. Prea des îi asociem cu femeile care rămân la coduri vestimentare arhaice, de genul fuste creion și pantofi cu toc, pe care îi schimbă cu pantofi sport confortabili imediat ce ies de la birou.  Pantofii fac parte dintr-o mișcare mai amplă către elementele esențiale în colecțiile de toamnă/iarnă 2023.

Pantofii cu toc și vârf ascuțit au cucerit podiumurile de modă pentru sezonul 2023

Pe podiumurile de modă din New York, în special, totul a fost despre clasici: paltoane de lână de culoare caramel la Proenza Schouler, croială cu două rânduri de nasturi la Michael Kors, rochii elegante din tricot la Gabriela Hearst, scrie Vogue. „Pantofii cu o siluetă curată emană întotdeauna eleganță”, mai notează celebra publicație. Acum, pantoful stiletto a revenit pe podiumuri, iar pantoful adesea trecut cu vederea are brusc un farmec care merge mult dincolo de nevoia de a-l etala zi de zi, la birou.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre