Vine Regele. Unde va dormi și ce va bea Charles când ajunge în România. Nu va avea valet și bucătar personal

Vine Regele. Unde va dormi și ce va bea Charles când ajunge în România. Nu va avea valet și bucătar personal
S-a aflat ascunzătoarea din România a Regelui Carol, unde Majestatea Sa se va bucura de viața simplă. În țara lui Dracula. Charles vine fără Camilla, să se liniștească după ultima perioadă stresantă.

După fastul și ceremonia încoronării sale, nu e de mirare că Regele Charles tânjește după o viață simplă. În România își va găsi liniștea.

Potrivit Daily Mail, regele dorește să stea câteva săptămâni în casa sa din Transilvania rurală, fără Camilla, care preferă să rămână în casa sa din Wiltshire. Regele va dormi într-un pat simplu de lemn, va bea suc de mere presat manual și poate chiar va juriza concursul local de tundere a gazonului, așa cum a mai făcut-o în vizitele anterioare.

Regele iubește atât de mult Transilvania încât a cumpărat în secret, în urmă cu câțiva ani, o fostă fermă dărăpănată

Charles iubește foarte mult România și a cumpărat în secret o fostă fermă degradată, în urmă cu câțiva ani, cu ajutorul bunului său prieten, contele Kalnoky.

Aici se află papucul doamnei, una dintre cele mai rare orhidee din Europa

Amplasată printre dealurile și pajiștile din Valea Zalanului, locuința simplă a lui Charles este înconjurată de unele dintre cele mai frumoase și mai biodiverse pajiști cu flori sălbatice din regiune. Pădurile sunt cutreierate de urși și lupi și pline de una dintre cele mai rare și mai spectaculoase orhidee din Europa, numite Papucul doamnei.

Casa a fost restaurată cu mobilier tradițional

Este locul unde fermierii încă folosesc cai și căruțe și își cultivă pământul cu sapa și coasa, ca și cum revoluția industrială nu a ajuns încă la granițele lor.

Charles a dormit în pat din lemn extensibil

Sunt puțini cei care știu în primii ani în care a vizitat aceste locuri, Charles și echipa sa au dormit în paturi extensibile din lemn  și au folosit toalete exterioare. Proprietatea lui Charles a fost restaurată cu antichități autentice din regiune, dar păstrează autenticitate simplă, transilvăneană. Încălzirea este asigurată de sobe de teracotă cu lemne, iar apa de la robinet provine de la izvoare.

Regele va dormi într-un pat simplu de lemn în timpul șederii sale

Charles nu are în casă televizor, radio sau internet, dar are cadă cu hidromasaj pe lemne

Charles și suita sa vor fi întâmpinați cu coniac local și produse de patiserie. În casa lui Charles nu există internet, televizor sau radio, dar salonul se mândrește acum cu un „mic player cu CD-uri”. Există însă o mulțime de cărți, ghiduri despre natură și binocluri, precum și o cadă cu hidromasaj pe lemne.

Regele va face drumeții pe dealuri, profitând la maximum de aerul curat și proaspăt, iar seara se va bucura de o carte bună în liniște. Regele Charles va sosi în România la începutul lunii iunie și va avea o întâlnire privată și cu președintele Klaus Iohannis.

Drumețiile, marea pasiune a lui Charles

Regele va veni cu foarte puțin personal

O sursă a declarat pentru Daily Mail că regele Charles va veni în România fără valet și bucătar personal, un lucru rar întâlnit la Suveran. „Nu există secretari particulari care să-l însoțească și, de fapt, foarte puțin personal în general. Cu siguranță nu există niciun valet sau bucătar care să călătorească cu el.

Produsele și bucătarii locali sunt prea minunați”, a spus aceasta. Proprietatea lui Charles este cunoscută ca și The King’s Residence și poate fi închiriată la prețul de 143 de lire sterline de persoană pe noapte pentru un sejur all-inclusive, cu activități și excursii în împrejurimi.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre