Simona Ionescu / Redactor Șef

Vreți costum de baie de la Cruduța? S-a făcut și ea „influenser”

Vreți costum de baie de la Cruduța? S-a făcut și ea „influenser”
GATA CU PROSTEALA! Vedete de tot felul fac publicitate la greu oricărui produs pentru care firma de-l comercializează  este dispusă să plătească. În această postură vedetele noastre devin „influenseri”.

Paginile de Facebook și de Instagram a unor personaje din showbiz abundă în recomandări pentru diverse produse. De la creme de față, la cele de plajă, rochii și pantofi până la draperii, chiloți sau costume de baie. Toate „în trend”, cum altfel!?!

Influenserii au rolul să te convingă să cumperi „cel mai cel” din celelalte produse scoase pe piață sau să mergi la cel mai super club, restaurant, coafor sau sala de fitness, modelul fiind importat de la vedetele de peste mări și țări, că doar n-am inventat noi nimic în domeniu. Diferența o face doar publicul. El acordă gir credibilității personajului care face reclamă sau nu.

Azi am găsit-o în rol de „propagator” de reclamă pe rețelele de socializare pe Cruduța, zisă și Daniela Crudu… sau invers.

 

Vedeta, lansată cândva de Dan Capatos în rol de „asistentă de emisiune” se află la mare, la soare. Nu, nu promovează plajele autohtone ale Mării Negre, dar ne-am dat seama după decor că este la noi, la Mamaia. Și după alte fotografii postate, unde ne indică în ce club de fițe să ne distrăm dacă, bineînțeles suntem solvabili financiar.

Daniela Crudu face reclamă la costume de baie. Și, tolănită sexy pe o canapea, ni-l arată pe al ei. Se poartă roșu, așadar, și, evident, slim. Că dacă ai niște kilograme în plus, clar n-ai de ce să-ți iei un costum ca al Cruduței! Fata însă își face datoria conform contractului, ba mai bagă și o reclamă la un club, unde poți merge și în costum de baie, fiindcă e în aer liber.

O să revenim la influensăra Cruduța, când va face reclamă la vreo pastilă de durere de cap sau pentru vindecarea de Covid.

Horia Brenciu și-a dus soția la malul mării. Pariem că a fost invers! EXCLUSIV

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre