Simona Ionescu / Redactor Șef

Divorț secret. What’s Up și Alice Badea s-au dat de gol singuri. Avem dovada

Divorț secret. What’s Up și Alice Badea s-au dat de gol singuri. Avem dovada
Vă amintiți? După divorțul de Simina, What's Up și-a găsit repede alinare în brațele lui Alice. S-au și căsătorit în secret. A fost fix dovada proverbului „graba strică treaba”.

Divorț secret. Dragostea a durat puțin, What’s Up și Alice Badea s-au dat de gol singuri. A fost și interesant cum a început povestea de iubire dintre cei doi.  Mai întâi, cunoscutul What’s Up s-a despărțit de „jumătatea” lui, Simina, după nouă ani de relație din care ultimii trei au fost căsătoriți.

„Au fost 9 ani frumoși cu bune cu rele, dar se pare că, în momentul în care apare nepotrivirea, iubirea se poate transforma in obișnuință. Te iubesc ca om, Simina, îți mulțumesc atât pentru momentele frumoase in care am crescut, cât și pentru toate momentele grele din care am învățat ce nu vrem de la viață, dar am crescut. Ne așteaptă o viață lungă în față, sper să-ți găsești sufletul pereche și să primești tot ce n-am putut eu ca bărbat să-ți ofer.

P.S.: Rog presa, prietenii apropiați, cunoștințele, fanii și haterii să nu ne întrebe nimic cel puțin o perioadă, avem nevoie să digerăm și noi situația, momentan. S-a destrămat ceva ce am clădit 9 ani. Mergem mai departe. Numa bine tuturor!”, a fost mesajul artistului, în vara lui 2019.

După ce s-a încheiat divorțul de Simina, What’s Up și-a regăsit echilibrul în brațele superbei violoniste Alice Badea. În luna februarie a uimit pe toată lumea când a dezvăluit că, de fapt, s-a însurat în secret cu frumoasa blondă.

Divorț secret. What’s Up și Alice Badea s-au dat de gol singuri

„La 33 de zile de relație, ea avea 33 de ani atunci, și am cerut-o de soție. Pe nou, am zis. După 33 de zile am zis ca o vreau pentru toată viata, am întrebat-o și uită-ne. Actele nu îți garantează dragostea, oamenii se schimbă. Așa că am decis să ne facem acest simbol, fluturașul. Eu, ca ființă, sunt foarte fragilă de felul meu”, a spus cântărețul în cadrul unei emisiuni „Acces Direct”, unde venise să-și promoveze ultima melodie. Acum se pare că povestea lor de iubire ar fi ajuns la final, iar asta se vede deja pe rețelele sociale.

Alice Badea și What’s Up s-ar fi căsătorit în mare secret în urmă cu aproape trei luni de zile, dar deja s-au certat. Detaliul care îi dă de gol, e faptul că cei doi nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare. Mai mult, au șters, amândoi, toate fotografiile în care apăreau împreună.

Au mai fost probleme în paradis

Amintim că What’s Up s-a cuplat cu Alice, violonista cu un corp de fotomodel, la doar o lună după ce artistul a divorțat de Simina Costea. Apoi a existat un prim episod neplăcut. Badea a dezvăluit că What’s Up a agresat-o. A rămas, însă, cu el. S-au și căsătorit. În mare secret. În loc de verighete, și-au făcut câte un tatuaj identic, pe degete, un fluture care simbolizează iubirea lor veșnică. Aveau planuri să devină părinți.

„Este normal la 30 de ani să vrei un copil. Fiecare cu treaba lui. Eu am făcut de toate, am muncit de când mă știu, am reușit să-mi fac o carieră muzicală, îmi doresc un copil. Omul ce vrea la casa lui? O casă, o femeie care să-l iubească și un copil care să-i rămână în urmă. Altceva ce să vrei?”, a declarat artistul, recent.

Amintim că în iarna lui 2019, Alice Badea povestea cum a fost agresată și a sunat la 112. „Noi, de ceva vreme, avem nişte divergenţe personale. El are o perioadă foarte grea, a avut un an foarte greu, iar eu, în ultima perioadă, am început să obosesc să-l susţin şi l-am respins.

Ne-am certat, a venit la mine, am ieşit pe hol, ne-am certat, a venit înapoi, ne-am certat şi n-am mai rezistat. Când l-am condus la lift a împins uşa şi mi-a prins degetul. M-am speriat şi am sunat la poliţie pentru că nu ştiam ce să fac. Îmi pare rău că am sunat la poliţie, dar în momentul acela am simţit că nu mai şi asta am făcut”, a spus Alice pentru Antena Stars.

Sursa foto: Instagream

Băiatul Clejanilor, sclavul cazinourilor. A pierdut 250.000 de euro într-o seară

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre