Simona Ionescu / Redactor Șef

Yari, fiul lui Al Bano și Romina Power, cântă muzică yoghină. Cine l-a împins să facă asta

Yari, fiul lui Al Bano și Romina Power, cântă muzică yoghină. Cine l-a împins să facă asta
Yari Marco Carrisi, fiul lui Al Bano și Romina Power, a intrat într-o relație cu yoghina Thea Crudi, iar acum cei doi vor să dea lovitura pe piața muzicală cu piese hinduse și orientale.

Yari Marco Carrisi încearcă să-și caute o direcție în viață și ar vrea să aibă succesul muzical al părinților lui. Este al doilea copil  băiatul celebrului cuplu  Al Bano și Romina Power. La 47 de ani, italianul și-a găsit jumătatea și încearcă să copieze rețeta de succes a părinților săi.

Yari, fiul lui Al Bano și Romina Power, cântă muzică yoghină

De curând, Yari, fiul lui Al Bano și Romina Power, s-a logodit cu Thea Crudi, iar cei doi vor să dea lovitura pe piața muzicală. ”Le doresc să se iubească așa cum am făcut-o eu cu Romina, dar să nu aibă parte de același final și de dramele pe care le-am avut noi”, a spus Al Bano pentru presa italiană.

Marea tragedie a cuplului Al Bano și Romina s-a petrecut în 1994, atunci când fiica lor cea mare, Ylenia Carrisi, în vârstă de 23 de ani, a dispărut în Statele Unite. Ani de zile cei doi și-au căutat copilul, dar nimeni nu a putut stabili cu certitudine ce s-a întâmpat cu Ylenia. Pe fondul acestei probleme care i-a măcinat psihic, Al Bano și Romina au decis să se despartă în anul 1999.

Romina Power a continuat să picteze și să scrie cărți. S-a mutat la Los Angeles pentru a sta împreună cu mama sa și sora. Al Bano a continuat să cânte și a intrat într-o relație cu mai tânăra Loredana Lecciso, în anul 2013.  După cinci ani, timp în care au făcut doi copii, cei doi s-au despărțit în anul 2018. Apoi, s-au împăcat.

Yari Carrisi, al doilea copil al lui Al Bano și Romina Power

Al doilea copil al lui Al Bano și Romina Power, Yari Carrisi a urmat pe urmele părinților săi. Timid și rezervat, cu o mare pasiune pentru călătorii, Yari Carrisi pare să-și caute în continuare locul în lume, chiar dacă și-a găsit dragostea cu Thea Crudi. Yari a mers pe urmele părinților săi, iar astăzi este un bun muzician.

De la mamă și tată a avut trei frați: Ylenia (1970), care a dispărut misterios în 1994, Cristel (1985) și Romina Junior (1987).  În urma divorțului dintre părinți, Albano a început să se întâlnească cu show-girl-ul Loredana Lecciso cu care a avut alți doi copii: Jasmine (2001) și Albano Junior (2002).

De la o vârstă fragedă, Yari a arătat o mare pasiune pentru muzică, la fel ca părinții săi.

Foarte curând a început să cânte la chitară și să compună melodii. El a interpretat texte ale tatălui său și a colaborat cu mari artiști, precum Jovanotti.

Logodnica sa, Thea Crudi este o fată foarte frumoasă, chiar dacă nu știm multe despre ea. De exemplu, data nașterii ei este necunoscută, dar se știe că îi place foarte mult yoga, cultura orientală și muzica. Cântă și chiar a scris o carte despre yoga. Împreună cu Yari, intenționa ca în 2020 va face un turneu în Italia de muzică spirituală. Foto: Instagram


Ideea lui Ruly! Monica Anghel şi Marcel Pavel se transformă în…viceversa!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre