Știrea zilei despre Maia Morgenstern și Marius Bodochi. Se întâmplă chiar sub ochii românilor

Știrea zilei despre Maia Morgenstern și Marius Bodochi. Se întâmplă chiar sub ochii românilor
Producția horror „Capra cu trei iezi“, ocupă locul 1 la filme pe platforma de streaming Netflix. Lansată cu nici o săptămână în urmă, aceasta a reușit să capteze atenția românilor și mai mult decât atât.

Capra cu trei iezi“ este, așa cum știți, una dintre cele mai cunoscute povești ale românilor. Istoria scrisă de Ion Creangă a revenit în atenția publicului sub forma unei adaptări cinematografice. Pelicula regizată de Victor Canache  dezvăluie adevărata natură a faimoasei poveşti, oferind publicului o nouă perspectivă. „Un film foarte bun, însă nerecomandat minorilor. De mult nu am mai văzut un film românesc atât de captivant“, este de părere unul dintre cei care au vizionat deja filmul. Pe rețelele sociale, românii își dau cu  părerea.

În timp ce unii apreciază complet  producția, cu replici de genul „Bun, foarte bun. Incredibilă atmosfera“, alții  au o părere diametral opusă. În pofida faptului că protagoniștii sunt două nume uriașe ale actoriei românești, Maia Morgenstern și Marius Bodochi, mulți dintre cei care au vizionat filmul îl consideră dezagreabil și prost. Iar controversele din jurul lui își ating scopul, și anume vizionarea în număr tot mai mare. Zilele acestea, „Capra cu trei iezi” este cel mai vizionat film pe Netflix, în România.

Povestea adevărată: o văduvă, mamă singură versus prietenul de familie

În România rurală a secolului al XIX-lea, izolată de lume, o văduvă și mamă a trei copii (Maia Morgenstern) este nevoită să țină piept unui vechi prieten de familie care, văzându-i fără apărare, își dă în vileag adevărata natură sadică (Marius Bodochi). Rolurile copiilor sunt interpretate de Antonio Gavrilă, Răzvan Ilina şi Silviu Corbu.

„Regizorul respectă povestea lui Creangă, doar că schimbă personajele. În locul animăluțelor acum sunt oameni. Dar când un individ omoară un copil, atunci ce este? Un horror, nu? Exact asta se întâmplă în film. Motivația bărbatului-lup din film de a ucide un copil este, de fapt, o răzbunare pe mama celor trei copii.

Bărbatul-lup are o dorință puternică pentru femeia respectivă. Aceasta îl refuză și de aici pornește drama. Așa s-a ajuns la un horror psihologic. Victor Canache insistă mult pe psihologia acestor personaje, pe care așa le creionează și Ion Creangă“, a declarat Marius Bodochi la Adevărul Live.

Recomandarile noastre