Simona Ionescu / Redactor Șef

2 octombrie, eclipsă solară inelară. Cum vor fi afectate zodiile

2 octombrie, eclipsă solară inelară. Cum vor fi afectate zodiile
Nici nu am răsuflat bine după eclipsa parțială de lună care a avut loc pe 17 septembrie, că pe 2 octombrie ne vom confrunta cu eclipsa inelară solară. Ce se va întâmpla cu viața zodiilor.

Dacă eclipsa parțială de lună de pe 17 septembrie a scos la suprafață toate emoțiile, eclipsa inelară solară din 2 octombrie 2024 va da din nou zodiile peste cap.

„Inel de foc” pe cer

Potrivit NASA, o eclipsă solară inelară are loc „atunci când luna trece între Soare și Pământ în timp ce acesta se află în cel mai îndepărtat punct de Pământ”. Deoarece Luna va fi mai departe de Pământ decât în mod obișnuit, va apărea mai mică decât Soarele.

Și nu îl va acoperi complet în timpul eclipsei, creând un spectaculos „inel de foc” pe cer. Potrivit informațiilor oferite de astrologul Kyle Thomas, eclipsa inelară solară din 2 octombrie „va pune un accent mai mare pe relații și va declanșa adesea uniuni sau separări semnificative.

„Activitate intensă pe plan personal și profesional

„Aceasta este ultima eclipsă în Balanță pe axa Berbec-Libra. Din 2023, am experimentat eclipse pe această axă, așa că ați putea asista la o evoluție majoră de atunci.

Deoarece eclipsa de soare este în conjuncție cu Mercur, ne va permite să găsim un echilibru puternic între mintea și emoțiile noastre. Și vom avea parte de o activitate intensă, atât pe plan personal, cât și profesional.”, a spus specialistul pentru People.

Vise îndeplinite dacă „vom căuta să construim pe termen lung”

Cum vor fi afectate zodiile de eclipsa solară inelară din 2 octombrie 2024

Astrologul notează și faptul că, din moment ce Venus va fi în trigon atât cu Marte, cât și cu Saturn, această perioadă este perfectă și pentru îndeplinirea oricăror obiective personale și profesionale. Acestea pot fi însă atinse „dacă vom căuta să construim pe termen lung”.

„Acum planurile inițiate, în special cele de nivel romantic sau platonic, s-ar putea construi frumos cu o uniune perfectă de pasiune, atracție, chimie, intimitate și longevitate.

Planetele Uranus, Neptun și Pluto vor fi încă într-un dans glorios, dezvăluind că, dacă vom căuta să construim o viață și o lume mai bună, putem face cu adevărat diferența.”, susține specialistul.

Se pot „aprinde emoțiile și temperamentele”

Nu în ultimul rând, Thomas susține că această eclipsă solară este în pătrat cu Marte, și poate „aprinde emoțiile și temperamentele”.

„S-ar putea să devenim înflăcărați de ceea ce simțim și să ne confruntăm cu unele provocări impuse. Vom simți nevoia de a ne satisface dorințele, ceea ce ne-ar putea face să fim impulsivi, agresivi sau spontani. Cel mai bine este să temperăm această energie pentru a evita accidentele sau problemele.”, este de părere astrologul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri