Simona Ionescu / Redactor Șef

21 iunie, solstițiul de vară. Ce să faceți astăzi pentru a vă împlini toate dorințele

21 iunie, solstițiul de vară. Ce să faceți astăzi pentru a vă împlini toate dorințele
Din cele mai vechi timpuri, oamenii au acordat o importanță deosebită solstițiului de vară. Iată ce tradiții se păstrează și acum.

În ziua solstițiului de vară, vom avea parte de cea mai lungă zi și cea mai scurtă noapte. Ce nu știați despre această zi.

21 iunie, solstițiul de vară. Ce să faceți astăzi pentru a vă împlini toate dorințele

Persoanele cu puteri extrasenzoriale sunt de părere că ziua de 21 iunie est momentul în care toată lumea are o mare putere interioară, iar vitalitatea este crescută. Astrologii susțin că în această zi „se concentrează cel mai mare număr de forțe luminoase și bune în emisfera nordică a Pământului, care ar ajuta persoanele care ar cere acest lucru”.

Ce înseamnă asta? Că nimeni nu trebuie să gândească negativ, trebuie să ne rugăm și să ne punem o dorință, convinși fiind că aceasta se va împlini. De asemenea, se spune că în această zi fetele care nu sunt căsătorite, au toate șansele să-și găsească un logodnic. Fiți generoși cu tot ceea ce primiți, oferiți cadouri și orice dați să o faceți din tot sufletul, pentru că veți primi înzecit.

Cine începe o relație în această zi va dura pentru toată viața

Tot astrologii spun că persoanele care vor începe o relație în această zi vor avea mare noroc, iar legătura va ține pentru totdeauna. Persoanele cu capacități ieșite din comun pot avea vise premonitorii și pot găsi răspunsuri la întrebările care nu le-au dat pace. E momentul ca fiecare să mediteze, să se gândească la propria persoană, pentru că astfel se poate vindeca.

E un nou capitol pentru viața fiecăruia dintre noi, când e bine să ne setăm intențiile pentru viitor. Pentru că focul este un simbol al solstițiului de vară, potrivit tradiției se vor aprinde focuri în timpul zilei. Iar acest lucru se întâmplă din perioada antică.

Cum să folosiți apa magică

De asemenea, fetele necăsătorite care lasă noaptea coronițe de solstițiul de vară se spune că se vor căsători doar dacă acestea vor fi pline de rouă. Cine se spală cu roua adunată în această zi își va păstra frumusețea. Nu în ultimul rând, se cunoaște faptul că cei care vor face baie în râu sau lac se vor însănătoși.

Sursă foto: ea.md

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre