Simona Ionescu / Redactor Șef

A câștigat concursul „Românii au talent” la doar șapte ani. Fanii emisiunii au aruncat cu noroi

A câștigat concursul „Românii au talent” la doar șapte ani. Fanii emisiunii au aruncat cu noroi
Sezonul 13 al emisiunii „Românii au talent” este Rareș Prisăcariu, un băiețel de doar șapte ani, pasionat de actorie. Micuțul a plecat acasă cu premiul de 120.000 de euro.

Rareș Prisăcariu, care a venit la preselecții cu un monolog, a primit Golden Buzz-ul de la Smiley și Pavel Bartoș.

„A memorat niște poezii. Ăsta e talent?”

O parte din fanii emisiunii s-au arătat total nemulțumiți de faptul că băiatul este marele câștigător și au postat pe contul de Facebook comentarii de nemulțumire. “Dezamăgitor, dar era de așteptat! A memorat niște propoziții! Ăsta e talent?”, “Nu mă mai uit la această emisiune niciodată”, “Care este talentul?

La doar șapte ani, a devenit marele câștigător al emisiunii „Românii au talent”

Românii au fost nedrepți și rasiști ca de fiecare dată. Felicitări finaliștilor!”, “Copiii din Ucraina, părerea mea, ar fi trebuit sa câștige”, “Talentul a fost la copiii ucrainieni, fără supărare”, “Oleg Spînu merita să câștige”, au spus aceștia.

Cine a câștigat premiul de originalitate

În ceea ce privește premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro, acesta i-a revenit lui Sandip Brahamin, care s-a luptat pentru acest premiu cu Bianca Avram, Oleg Spânu şi Denisia Sănduleac. Pe locul doi s-au situat Olya și Valera din Ucraina, doi dansatori aerieni extraordinari, care au primit Bolden Buzz de la Andra. Locul trei i-a revenit lui Oleg Spânu, în vârstă de 15 ani, care cântă la vioară, chitară, fluier, saxofon și voce.

Olya și Valera din Ucraina, unii dintre preferații juraților

Care e clasamentul final

Pe locul patru s-a situat trupa de dans Monique Family din Bârlad, ai cărei membri sunt copii cu vârste între 5-16 ani. Una dintre preferatele juriului, Bianca Avram de 16 ani din comuna Cumpăna, Constanța, l-a impresionat pe Mihai Bobonete, care a apăsat Golden Buzz.

Tânăra s-a clasat însă pe locul cinci. Diagnosticat cu autism infantil, Eduard Dragu Sălăgean, un tânăr de 18 ani a cântat dumnezeiește melodia Un sospiro de Franz Liszt, fără partitură. El a luat locul șase. Locul șapte i-a aparținut lui Albert Gugulan de 17 ani, din Buzău, care e tot pianist. Străbunicul său a fost un violent de excepție.

Carina Vechiu, un viitor mare talent al României

Carina Veghiu a fost preferata lui Andi Moisescu

Talentul lui Sandip Brahamin, care a luat locul opt în concursul „Românii au talent” este dansul. Indianul de 22 ani moștenește acest talent de mama sa. Micuța dansatoare Taheira Sașa de 14 ani din București s-a clasat pe locul nouă. Ea este vicecampioană naţională.

Ultimele două locuri au fost ale Sarei Piliego de 12 ani din Italia, care face dans contemporan de performanță și Carina Veghiu, de 11 ani din Ploiești. Fata are o voce extraordinară, ceea ce l-a făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz cu multă bucurie.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre