Simona Ionescu / Redactor Șef

A dat molima în ei! Încă un ministru din Guvernul Orban are COVID-19

A dat molima în ei! Încă un ministru din Guvernul Orban are COVID-19
Nu au fost precauți! Un alt ministru din Cabinetul Ludovic Orban este bolnav. ”Voi continua să muncesc de acasă”, a spus deminitarul după ce a fost testat pozitiv.

Ne spun de multe ori pe zi, în fiecare zi, să ne protejăm de COVID-19. Însă, pare că ei nu o fac. Încă un ministru din Guvernul Orban a fost testat pozitiv.

Încă un ministru din Guvernul Orban are COVID-19

Virgil Popescu, ministrul economiei, ministrul transporturilor, Lucian Bode, au anunțat că s-au infectat. Chiar și premierul a stat izolat până a fost testat negativ. Iată că și Violeta Alexandru, ministrul muncii, s-a infectat cu temutul virus deși o vedeam la ședințele de guvern cu măști profi, ba chiar și cu vizetă.

Violeta Alexandru a postat această fotografie la anunțul că are COVID-19

”Am atât de multă treabă (și îmi și place ceea ce fac) încât, chiar și cu acest rezultat pozitiv la testul pentru covid, voi continua să muncesc de acasă. Voi fi chiar mai activă și mai eficientă, la Minister se mai întâmplă să mă întrerup des pentru că apare o urgență și dacă tot sunt acolo, întrerup ce fac și o rezolvăm. Parte dintre aceste urgențe (așa e viața la Ministerul Muncii) vor fi acum preluate de echipa de conducere a Ministerului.  Am puțin mai multă liniște în perioada zilelor următoare ca să trec prin toate, absolut toate evaluările și verificările pe care le-am cerut instituțiilor pe care le coordonez. Voi fi la telefon pentru a ajunge la rezultatele la care nu renunț până în ultima zi de mandat. Sunt și voi rămâne activă. Se pot aștepta colegii din instituțiile din țară să fiu și mai curioasă acum că am mai multă liniște ca să mă uit peste informațiile cerute. Să vă așteptați la multe informații utile aici. Inclusiv despre campania PNL București care se desfășoară în online exact așa cum suntem noi – cei din PNL București: decenți, serioși, cu determinarea de a face treabă pentru Capitală. Voi urma tratamentul indicat”, a anunțat Violeta Alexandru.

Rămâne de văzut de unde a luat virusul și cui l-a transmis pentru că miercuri, 18 noiembrie, a organizat o conferință de presă la care au participat ziariști și cameramani.


Știați? Un om petrece 6.500 de ore la toaletă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre