Simona Ionescu / Redactor Șef

Orlando Bloom nu s-a pierdut cu firea. A filmat-o pe Katy Perry în cel mai delicat moment

Orlando Bloom nu s-a pierdut cu firea. A filmat-o pe Katy Perry în cel mai delicat moment
Logodnicul lui Katy Perry, Orlando Bloom, a filmat-o în timp ce năștea. Vedeta pop și-a lăudat partenerul „pentru susținere”.

 Katy Perry spune că Orlando Bloom a filmat-o când a născut. Cântăreața în vârstă de 36 de ani a devenit mămică în august și a vorbit rar despre cum e să fii părinte, până acum.

Orlando Bloom a filmat-o pe Katy Perry când năștea

A apărut recent la emisiunea Jimmy Kimmel Live!, unde a vorbit despre momentul în care a născut. A vorbit deschis și despre travaliu, spunând cum a fost susținută de partenerul ei. Ea a născut la un spital din Los Angeles. Din fericire, lui Orlando Bloom i s-a permis să fie prezent în cameră în timpul pandemiei de COVID-19. A filmat-o când a născut.

„El a fost un sprijin atât de mare, am avut ca un mic boombox. Era acolo și era atât de minunat. Să mă țină de mână și să mă privească în ochi”, a spus Katy Perry.

Confirmând că ei au dorit să imortalizeze momentul prețios, cântăreața a spus că: „A filmat totul. Da, el a fost grozav, îl recomand cu drag”.

Bebelușa seamănă cu Orlando Bloom

Cei doi au ales să nu publice fotografii cu fața lui Daisy și o țin departe de lumina reflectoarelor. Nu se știe dacă ei o vor arăta pe fetiță în cele din urmă, dar Orlando a glumit anterior că este „mini-eu”, dar că are ochii mamei sale.

„A fost amuzant pentru că atunci când a ieșit prima oară, am spus: Oh, sunt eu! Este un mini-eu. Și apoi, din fericire, a moștenit acei ochi frumoși ai lui Katy, care sunt perfecți. Dar, apoi arată un pic ca mama mea”, a spus Orlando Bloom la emisiunea Ellen DeGeneres Show.

Victor Rebengiuc, actor din întâmplare. Împlinește 88 de ani

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre