Derry Moroney a vorbit cu BBC News despre schimbarea formelor și culorilor pe care le are „copacul vieții”, pe care l-a fotografiat. De asemena, ei au explicat ceea ce cred ei că au dus la crearea „copacului vieții”. Fotograful amator locuiește pe coasta Mid-Corth din New South Wales, în comunitatea Brooms Head. În ultimii trei ani a fotografiat peisaje, animale și insecte.
„Cu plajele noastre curate și parcul național Yuraygir la ușă, chiar nu a trebuit să călătoresc foarte departe”, spune el.
Cum s-a format „copacul vieții”
În iulie 2020, Moroney a urmat apa din estuar și a dat peste Lacul Cakora. Folosind drona sa, a capturat imagini uimitoare ale canalelor de drenaj asemănătoare cu „copacul vieții”.
„Arborii de ceai de-a lungul malurilor colorează apa care curge în lac după o furtună mare”, spune el, descriind tiparele acestuia ca „un copac al vieții”.
Arborii de ceai și flora care înconjoară Lacul Cakora, spre interior de Brooms Head, colorează apa. Astfel, se formează contrastul în canalele de drenaj care fac capodoperele pe care le putem vedea în fotografii.
„Dacă ar fi să te uiți la imagine, nu ai crede că este reală la început. Este un fel de copac al vieții. Chiar la capătul lacului apa se scurge și totul se transformă într-un aspect de copac al vieții”, a spus Derry Moroney.
Moroney a spus că a fost atât de uimit de tiparele „spectaculoase” care au apărut, încât și-a făcut obiceiul de a se întoarce în acel loc în fiecare săptămână pentru a fotografia formele tranzitorii.
Kate Winslet, actrița din Titanic: „Nu eram pregătită să fiu faimoasă”. Ce povestește că a pățit
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook