Simona Ionescu / Redactor Șef

A fost descoperit marele secret al lui Arnold Schwarzenegger. Copilăria lui „Terminator” a fost un dezastru

A fost descoperit marele secret al lui Arnold Schwarzenegger. Copilăria lui „Terminator” a fost un dezastru
Fie că este vorba de culturism, filme sau politică, Arnold Schwarzenegger a atins cel mai înalt nivel de succes în aproape toate domeniile. A avut însă un secret pe care nu l-a știut nimeni până acum.

Secretul care l-a păstrat toată viața a fost acum dezvăluit de însuși Arnold Schwarzenegger, care a fost de șapte ori Mr. Olympia.

Actorul a vorbit deseori despre trecutul său și cum a trebuit să treacă prin situații grele înainte de a reuși în viață. Recent, viața lui „Terminator” a devenit din nou subiect de discuție, el însuși dezvăluind că suferă de dislexie. Fanilor nu le-a venit să creadă că acesta ar putea suferi de o asemenea boală.

Arnold a fost de șapte ori Mr. Olympia

Suferă de dislexie

Potrivit lui Arnold Schwarzenegger, copilăria sa a fost profund tulburată de dislexie, iar această afecțiune îl face să sufere și la vârsta de 76 de ani. Starul din True Lies a spus povestea tulburării sale de învățare și cum a reușit să o abordeze de fiecare dată. Dislexia poate fi recunoscută prin greșeli în timpul lecturii, respectiv citire lentă  sau modificarea cuvintelor.

„Atunci când mă pregătesc pentru un film, citesc scenariul cu luni înainte, până când memorez fiecare replică”

„Aș putea să vă spun că sunt grozav la toate, dar aș minți. iată secretul meu: citesc îngrozitor. Nu se vorbea despre dificultăți de învățare în Austria anilor ’50, așa că, de cele mai multe ori, când mi se cerea să citesc cu voce tare în clasă, se producea dezastrul și eram lovit cu rigla.

Dar acum știu că sunt dislexic. Atunci când mă pregătesc pentru un film, citesc scenariul cu luni înainte, până când memorez fiecare replică. Atunci când trebuie să țin un discurs, îl exersez cam de 20 de ori înainte, ca să mă obișnuiesc cu acele cuvinte”, a declarat actorul și fostul guvernator al statului California, potrivit menshealth.com.

Arnold și frumoasa lui familie

Criticat pentru trăsăturile sale fizice

Nu este pentru prima dată când guvernatorul face lumină asupra vieții sale. Schwarzenegger este adesea văzut împărtășind anecdote inspirate din viața sa. El a vorbit și despre momentele grele prin care a trecut la începutul carierei, după ce a fost criticat în legătură cu trăsăturile sale fizice. El a mărturisit că la un moment dat i s-a spus să-și schimbe numele pentru a ajunge la Hollywood.

Marea provocare

Arnold s-a confruntat cu o imensă când i s-a spus să înregistreze memoriile sale de 200 de pagini în 3 zile. Nimeni nu poate nega faptul că Arnold Schwarzenegger își inspiră întotdeauna fanii să se lupte cu problemele lor în loc să se plângă de ele.

Trecut de 70 de ani, Arnold arată extraordinar

El a recunoscut că sarcina de a înregistra audiobook-ul Be Useful a fost una dintre cele mai dificile sarcini din viața sa, dar, cu ajutorul strategiilor sale, a reușit să ducă totul la bun sfârșit.

„Am făcut repetiții constante pentru a mă pregăti”

„Am început devreme și am făcut-o pur și simplu, în loc să o amân (cu toții amânăm lucrurile atunci când ne facem griji în legătură cu ele, nu?). Am făcut repetiții constante pentru a mă pregăti. Am împărțit-o în bucăți mici în loc să încerc să mușc mai mult decât puteam mesteca. Și am avut o rețea de sprijin fantastică”, a spus Arnold.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre