Simona Ionescu / Redactor Șef

A murit o jurnalistă de la Kanal D, în vârstă de 38 de ani. Când s-a aflat numele ei, lumea a încremenit

A murit o jurnalistă de la Kanal D, în vârstă de 38 de ani. Când s-a aflat numele ei, lumea a încremenit
Și-a dorit ca 2023 să fie mult mai bun cu ea, pentru că anul trecut mărturisea că a fost groaznic. A plecat într-o lume mai bună, unde nu mai simți nici durere, nici supărare, nici chin…

A mers pe picioarele si la spital, dar nu s-a mai întors acasă. Deocamdată, nu se știe cu exactitate care a fost cauza decesului.

Mădălina Manole, jurnalistă cunoscută și pasionată de astrologie în ultimii ani, a plecat într-o lume mai bună. În aceeași lume în care s-a dus cu ani în urmă și celebra cântăreață, cu același nume. Ce coincidență tristă…

Ca o paralelă, celebra „fată cu părul de foc” n-a mai vrut să trăiască, însă jurnalista și-a dorit cu ardoare.

Anul trecut, ziarista a fost greu încercată, problemele de sănătate părând că nu vor să-i mai dea pace. Și-a spus oful pe facebook, iar de la acest an și-a dorit să fie unul mult mai blând cu ea…

„Ne-a părăsit, lăsând în urmă multă tristețe”, scriu astăzi familia, prietenii și colegii.

Prietenii sunt în stare de șoc

Surse din apropierea familiei au spus că Mădălina Manole fusese internată în noiembrie anul trecut cu o „colică abdominală, deshidratare completă și blocaj renal”. Era sub control și nimeni nu s-a gândit că se va putea întâmpla o asemenea nenorocire.

La auzul veștii că Mădălina nu mai e, colegii și prietenii jurnalistei au intrat în stare de șoc. O postare pe Facebook a anunțat decesul acesteia: “Așa cum, probabil, unii dintre voi au aflat deja, Mădă a plecat aseară într-o lume mai bună. Vom reveni cu informații despre ziua când ne vom despărți, doar fizic, de ea, imediat ce vom avea detalii. Vă mulțumim!”.

Au curs mesajele de condoleanțe

La scurt timp au început să curgă și mesajele de condoleanțe. „Cuvinte sunt de prisos! Suflet tânăr, destin nedrept…”/“Nu îmi vine să cred …simplă, caldă și extrem de muncitoare cu un gând și o vorbă bună pentru fiecare.

Ceea ce pot să spun este că îmi doresc enorm ca sufletul ei să fie așezat acolo unde merită în Lumină, pentru că Madalina Manole va rămâne mereu o Lumină”, sunt doar câteva dintre mesajele lăsate pe pagina sa de socializare.

Mesaj tulburător al jurnalistului Dorin Chioțea

După ce s-a aflat că Mădălina s-a stins, jurnalistul Dorin Chioțea a trimis câteva gânduri triste. „Raiul să-ți primească zâmbetul cu lumină și cu parfum de flori, Madalina Manole!

Sfârșitul tău de drum, când mai aveai atâția ani de viață și arătai atâta viață în ani, mă mâhnește profund. Atâtea dimineți frumoase ne-am făcut Cu capu-n zori… Putere să aibă mama ta să-ți ducă dorul!”, a scris acesta.

Mădălina Manole prezenta în ultima perioadă horoscopul la Kanal D

Mădălina Manole a fost redactor la revista Unica, Cancan, Ego.ro, Playtech.ro, Gândul, Observator și alte publicații online. În ultima perioadă, ea a realizat rubrica de horoscop la matinalul de la Kanal D, „Dimineți cu noi”. Tot ea a făcut parte din echipa matinalului de la TVR.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre