Simona Ionescu / Redactor Șef

Accident neelucidat încă. Actorul a spart cu camioneta zidul unei pizzerii

Accident neelucidat încă. Actorul a spart cu camioneta zidul unei pizzerii
Actorul din „Succession” a fost implicat într-o coliziune cu patru vehicule, la Hollywood, cu câteva zile în urmă. Starul a dat primele declarații.

Accidentul încă nu este elucidat pe deplin, conform unui comunicat al Poliției.

Actorul Alan Ruck ar fi fost implicat săptămâna trecută, la Hollywood, într-o coliziune între patru vehicule, în urma căreia camioneta pe care o conducea s-a izbit de o pizzerie.

Accidentul de circulație în care a fost implicat starul  în vârstă de 67 de ani, a avut loc în jurul orei 21.00 la Raffallo’s Pizza, în apropiere de intersecția dintre La Brea Avenue și Hollywood Boulevard. Site-ul monden TMZ a fost primul care a raportat știrea implicării lui Ruck. Un purtător de cuvânt al Departamentului de Poliție din Los Angeles a confirmat detaliile accidentului pentru People, dar nu l-a identificat pe Ruck ca fiind unul dintre șoferi.

Masina actorului a intrat în plin în zid. Foto: Profimedia

În coliziune au fost implicați un bărbat de 25 de ani și o femeie de 40 de ani

Potrivit purtătorului de cuvânt al poliției din Los Angeles, ambulanțele au fost chemate la locul accidentului din Hollywood după coliziune. Reprezentanți de la Salvare au confirmat pentru presă că în accident au fost implicați o femeie de 40 de ani și un bărbat de 25 de ani. Autoritățile au declarat că nu au existat răni semnificative în urma accidentului, în afară femeia care s-a plâns de dureri la brațe.

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Pompieri din Los Angeles a declarat, de asemenea, pentru NBC Los Angeles că un bărbat de 32 de ani a fost transportat la spital după accident. Amploarea rănilor acestuia, precum și rolul său în accident, nu au fost clarificate.

Pizzeria pe care a lovit-o actorul din Succesion. Sursă foto: People

„Nu e din cauza accidentului, ci pentru că îmbătrânesc”

NBC Los Angeles și KTLA au obținut ambele înregistrări video ale camerelor de supraveghere care au surprins accidentul, care arată că o camionetă electrică Rivian R1T a lovit o mașină din spate înainte de a vira la dreapta într-o intersecție și de a se ciocni cu un alt vehicul.

Actorul Alan Ruck nu a vrut să vorbească despre accident

Prima mașină care a fost lovită a intrat în coliziune și cu un alt vehicul care încerca să vireze la stânga la semafor. Potrivit autorităților, nimeni nu a fost arestat pentru conducerea sub influența substanțelor interzise.

„Sunt bine și slavă Domnului că nimeni nu a murit. Nu e din cauza accidentului, ci pentru că îmbătrânesc”, a spus actorul Alan Ruck, potrivit Daily Mail, când a fost văzut pe stradă purtând o orteză la unul dintre genunchi.

„Am crezut că a explodat o bombă”

Proprietarul pizzeriei, Tim Ratcliff, a declarat pentru KTLA că atunci când mașina lui Ruck a lovit locul, „întreaga clădire s-a cutremurat”. „Am crezut că o bombă sau ceva a explodat”, a mărturisit acesta. De asemenea, patronul spune că a ajuns rapid să-i acorde lui Ruck primul ajutor, dar acesta era îngrijorat din pricina celorlalți.

„L-am întrebat: Ești bine?. Și primul lucru pe care l-a spus a fost: Toți sunt bine? Cred că am lovit pe cineva. Este bine?”, ar fi spus vedeta.

Anul acesta, actorul Alan Ruck a primit un premiu Emmy pentru cel mai bun actor în rol secundar într-un serial dramă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre