Simona Ionescu / Redactor Șef

Abidin și Suna din „Golden Boy” îi țin pe fanii serialului cu sufletul la gură. „Nu împărtășesc ce știu nici cu mama mea”

Abidin și Suna din „Golden Boy” îi țin pe fanii serialului cu sufletul la gură. „Nu împărtășesc ce știu nici cu mama mea”
Fanii serialului „Dragoste rebelă” au așteptat momentul ca Ersin Arıcı, cel care îl interpretează pe Abidin să ofere mai multe informații. Dar totul este ținut la secret.

La rândul său, Beril Pozam care o întruchipează pe frumoasa Suna nu a divulgat nici o informație fanilor. Ambii actori au spus însă că filmările serialului „Dragoste rebelă” sunt în toi, iar povestea va fi și mai interesantă decât până acum.

“O să înceapă difuzarea în săptămânile care urmează.”, a declarat acesta. Referitor la problemele pe care le-ar fi avut pe platourile de filmare Mert Ramazan Demir și Afra Saraçoğlu, despre care s-a vehiculat că ar trăi o poveste de iubire, Ersin Arıcı a lămurit problema. „Ce pot să spun acum, de unde să știu? Totul este bine, lucrăm ca o echipă. Nu am înțeles dacă această întrebare mi-era adresată mie.”, a mai spus actorul.

Nici Suna nu vrea să dea nimic din casă

Îndrăgita Suna, alias Beril Pozam e la fel de secretoasă și nu vrea să dea nici cea mai mica informație despre ceea ce vor vedea fanii serialului în perioada următoare. Actrița este foarte iubită și în mediul online și primește multe aprecieri, dar Suna a mărturisit că absolut nimeni nu va afla ce se întâmplă în serial. Nici măcar mama actriței nu primește ceva în plus de la celebra sa fiică.

Abidin și Suna, în sufletul fanilor serialului „Dragoste rebelă”

„Credeți-mă, nu împărtășesc ce știu nici cu mama mea pentru că entuziasmul săptămânilor ce vor urma este complet diferit de fiecare dată”

“În fiecare zi ajung să fiu surprinsă de ceea ce se petrece și sunt la fel de entuziasmată. Sunt foarte fericită cu asta. În timp ce citeam scenariul și priveam serialul la televizor vineri seară, mă gândeam ce va urma în săptămânile viitoare. Mă întrebam ce se întâmplă.

Credeți-mă, nu împărtășesc ce știu nici cu mama mea pentru că entuziasmul săptămânilor ce vor urma este complet diferit de fiecare dată. (…) mă gândesc că un alt sezon minunat ne așteaptă în față”, a spus vedeta în cel mai recent interviu pentru o publicație din Turcia.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre