Simona Ionescu / Redactor Șef

Actorul Adam Sandler, plin de umor la gala People’s Choice Awards: „Sunt cel mai sexy bărbat în viață”

Actorul Adam Sandler, plin de umor la gala People’s Choice Awards: „Sunt cel mai sexy bărbat în viață”
Adam Sandler a făcut furori la gala People’s Choice Awards. Actorul a mărturisit că a venit pregătit cu un discurs, inspirat de o greșeală de comunicare. A ținut însă un discurs plin de umor.

Adam Sandler a primit trofeul People’s Icon Award, pentru rolurile interpretate în comediile celebre, dar și pentru contribuția pe care a avut-o în industria filmului ca actor, scriitor și producător. Doar că a înțeles greșit de la agentul său ce premiu urma să ia și a făcut un discurs pe măsură.

„Numele meu este Adam Sandler și sunt cel mai sexy bărbat în viață”

Dar atunci când a vorbit cu agentul său la telefon, acesta spunându-i despre premiu, a auzit greșit și a crezut că a câștigat premiul „Cel mai sexy bărbat în viață” acordat de People Magazine. „Așa că am scris un discurs pentru asta și nu am unul pregătit pentru chestia cu icoana, dar voi ține discursul pe care l-am scris. Bună ziua, doamnelor și domnilor. Numele meu este Adam Sandler și sunt cel mai sexy bărbat în viață. Pot să primesc un „La naiba, da”?”, a început actorul.

„Dar trebuie să recunosc că trei cuvinte îmi tot vin în minte acum: era și timpul”

El a mulțumit „membrilor academiei de fierbințeală și atractivitate sexuală” a revistei pentru că l-au recunoscut ca fiind „bărbatul care a făcut ca întreaga noastră țară să fie cea mai fierbinte anul acesta și a fost de departe cea mai discutată persoană din dormitor”. „Încerc să fiu amabil, People Magazine.

Adam Sandler și discursul său… greșit

Dar trebuie să recunosc că trei cuvinte îmi tot vin în minte acum: era și timpul. De decenii, Adam Sandler a stat răbdător pe banca celor sexy. (…) Dar acum, acum că acest premiu mi-a fost în sfârșit acordat, va vedea cu mândrie pe noptieră, unde va fi martor la multe isprăvi de gimnastică romantică realizate pentru mine de soția mea fină ca naiba, Jackelina”, a spus actorul, răzând.

„Abdomenele mele: nu am niciunul”

Comediantul a profitat apoi de un moment pentru a-și evidenția trăsăturile fizice de top sub „hainele de agrement XXL lejere”. „Abdomenele mele: nu am niciunul. Oasele șoldurilor mele: pe acolo pe undeva pe dedesubt. Buricul meu: l-am pierdut cu ani în urmă. Sfârcurile mele: unul este îndreptat spre est, celălalt spre sud și un al treilea (este) îndreptat spre orice îndrăznește să se uite la el. (…)

Să spunem doar că, pe o scară Pinocchio, are o lungime de șase până la 12 minciuni, în funcție de răcirea vântului și/sau de umiditate”, au fost cuvintele actorului care a stârnit reacții din partea mulțimii.

„Sunteți cele mai bune prietene ale mele”

De asemenea, Sandler le-a adus în discuție și pe minunatele sale fiice, Sadie și Sunny, dar și pe partenera sa de viață, Jackie. „Nu trece un minut fără să mă gândesc la voi și la cât de mult vă iubesc, cât de minunate cred că sunteți. Sunteți cele mai bune prietene ale mele. (…) Și scumpa mea soție Jackie. Ești partenera mea pe viață.

La fel de frumoși, după 20 de ani

Iubesc fiecare plimbare cu mașina și fiecare sărut pe care l-am avut. Pentru totdeauna, fata mea”, a spus actorul, impresionând mulțimea.

Sandler este, de asemenea, nominalizat pentru un premiu People’s Choice Award pentru starul de comedie al anului pentru filmul său de pe Netflix, „You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah”, în care joacă, întreaga sa familie.

Momente de tandrețe pe covorul roșu

Adam și soția sa au făcut deliciul celor prezenți, demonstrând că se iubesc la fel ca în prima zi. Sandler și-a sărutat soția în fața camerelor și nici o secundă nu a scăpat-o din ochi. Jackie a arătat perfect într-o rochiță neagră, scurtă cu detalii albe la decolteu, în timp ce actorul a purtat un costum bleumarin și o cămașă albă.

Sandler și soția sa, momente de tandrețe pe covorul roșu

Adam Sandler și soția sunt căsătoriți de 20 de ani

Adam a cunoscut pe Jackie Titone Sandler pe platoul de filmare al filmului Big Daddy în 1999, iar cei doi s-au căsătorit în 2003. Născută pe 24 septembrie 1974, în Coral Springs, Florida, Jackie a început să facă modeling în liceu. Și-a făcut debutul în actorie în 1999, când a jucat rolul lui Sally în filmul lui Rob Schneider, „Deuce Bigalow: Male Gigolo”.

„Te iubesc fata mea pentru totdeauna”

În 2020, actorul a împărtășit pe Instagram un omagiu emoționant adus soției sale pentru a sărbători aniversarea zilei în care s-au cunoscut. „Acum 22 de ani, astăzi, ne-am încrucișat privirile și am căzut adânc. Aștept cu nerăbdare următorii 22, domnișoară. Te iubesc, fata mea pentru totdeauna”, au fost cuvintele actorului. Într-un interviu, Adam Sandler a povestit și despre secretul căsniciei sale: „Încercăm să ne facem să râdem unul pe celălalt, să ne ascultăm, să ne includem unul pe celălalt în viața de zi cu zi și să ne susținem reciproc”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre