Simona Ionescu / Redactor Șef

Actorul din „Golden boy” și-a vopsit unghiile ca Ronaldo. Partenera a reacționat

Actorul din „Golden boy” și-a vopsit unghiile ca Ronaldo. Partenera a reacționat
Mert Ramazan Demir e pus la punct de iubita sa și în film, dar și în realitate. Frumoasei Afra Saraçoğlu nu i-au plăcut unghiile partenerului și a pus piciorul în prag.

Dragoste mare între Mert Ramazan Demir și iubita sa Afra Saraçoğlu. Și în serialul care a rupt România în două, dar și în realitate. Actorul Mert Demir a vrut să fie cât mai „cool” așa că și-a vopsit unghiile în albastru.

Când iubita sa Afra Saraçoğlu l-a văzut, situația s-a schimbat radical, pentru că Mert a fost obligat să revină… la normal. Tânăra sa parteneră nu a suportat așa ceva. Întâmplarea amuzantă a fost povestită de cunoscutul voice over și jurnalist din Turcia Onur Akay.

„Ea i-ar fi zis să nu apară în fața ei înainte de a-și șterge oja de pe unchii”

“Știți, Mert a reușit să atragă atenția recent cu unchiile sale în cadrul unui eveniment. Înainte de a ajunge acasă, Mert i-a trimis poză lui Afra și cum a ajuns acasă a găsit acetona acesteia. Ea i-ar fi zis să nu apară în fața ei înainte de a-și șterge oja de pe unchii. Acestuia i-a mai rămas o singură unghie colorată cu albastru și a fost Afra cea care i-a șters culoarea.”, a declarat Onur Akay, arată pentru un site turcesc. Iar Mert, care ar face orice pentru iubita sa, s-a conformat fără să crâcnească.

Actorii principali din celebrul serial Golden Boy. Foto: Happy Channel

Actorii au o viață personală la fel de tumultoasă ca în serial

În vara anului trecut, cei doi tineri frumoși și talentați au fost surprinși de jurnaliști în timp ce se sărutau. Toată lumea s-a dus cu gândul că cei doi formează un cuplu, dar actorii au negat. Chiar dacă au continuat să joace într-unul dintre cele mai îndrăgite seriale, nu s-au mai afișat împreună.

Dar asta nu înseamnă că s-au despărțit, pentru că au fost văzuți din nou în 2024 îmbrățișați și zâmbind fericiți. Mai mult, potrivit presei turce, cei doi ar fi fost văzuți și când au petrecut noaptea împreună în același loc, iar dimineață au plecat spre filmare. Sursele spun că cei doi s-ar ciondăni și în realitate, nu doar în film, însă ar fi mult prea îndrăgostiți unul de celălalt ca să lase o simplă ceartă să le strice dragostea.

Și Ronaldo își vopsește unghiile albastre

 

Și Ronaldo își dă cu ojă pe unghiile de la picioare

Se pare că moda vopsitului unghiilor cu ojă albastră se cam întinde în rândul bărbaților. Cu ceva timp în urmă, Ronaldo a apărut într-o fotografie alături de Ronaldo Jr. într-o pereche de pantaloni scurți. Iar fanii care observă tot n-au putut să nu vadă că unghiile de la picioare ale lui Ronaldo păreau a fi vopsite cu ojă albastră.

Într-o legendă la postare, Ronaldo a scris: „Astăzi cu partenera mea”. Doar că Georgiana nu s-a arătat încântată de unghiile vopsite ale celebrului fotbalist.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre