Actorul George Burcea, sărac lipit. Acum s-a aflat cât câștigă de fapt și de ce e nemulțumită Andreea Bălan

Actorul George Burcea, sărac lipit. Acum s-a aflat cât câștigă de fapt și de ce e nemulțumită Andreea Bălan
Fostul soț al Andreei Bălan a răbufnit pe rețelele sociale, vexat de declarațiile neconforme cu realitatea pe care le-a făcut public artista. Păstrarea lungă e pigmentată cu detalii intime din viața actorului și iubitei acestuia, dar și a cântăreței. Informații șocante au fost dezvăluite în urmă cu puțin timp.

Procesul dintre Andreea Bălan și George Burcea nu s-a încheiat nici acum. Cei doi au divorțat, s-a stabilit valoarea pensiei alimentare și un program de vizită al copiilor, însă mai au încă destule chestiuni de reglat în instanță.

Revenit din America, George Burcea a apelat tot la instanță, solicitând și obținând o ordonanță președințială care îi facilitează interacțiunea cu proprii copii. Așa cum știți, Burcea și Bălan s-au căsătorit în vara lui 2019, după cinci ani de relație. Iar după doi ani de căsnicie în acte, au divorțat. Oficial, actorul e bărbat „liber de sarcini” din primăvara anului trecut. De atunci s-a ferit să facă declarații publice despre fosta parteneră sau relația cu ea. E lucru știut, cei doi nu își vorbesc.

După ce mariajul lor a eșuat, George Burcea și Andreea Bălan continuă spă se judece și nu comunică

După ce actorul nu a putut să le contacteze pe cele două fete ale lui, în timp ce era plecat în Statele Unite, el a cerut o ordonanță președințială care să îi permită contactul cu ele. Mai mult decât atât, a postat o declarație extrem de dură împotriva Andreei Bălan.

Burcea: „Am obținut ordonanță președințială”

„Of, Doamne! Chiar nu mai pot… Sunt 3 ani și jumătate de când acest coșmar nu se mai termină. Nu am declarat nimic presei, toate informațiile legate de orice proces din România există pe un portal la care jurnaliștii au acces și de unde obțin informații.

La nici 3 ore după ce în Cancan a apărut un articol care vorbea despre faptul că am obținut ordonanță președințială pentru a-mi exercita dreptul de a vorbi la telefon cu fetele mele, mama copiilor a ieșit în presă cu cele mai veninoase și neadevărate declarații. Cât mai poate continua așa? Până unde o să se ajungă? Cât de traumatizați vor fi copiii noștri când vor afla despre tot acest război?â

De ce a cerut George Burcea ordonanță în instanță

Am cerut ordonanță președințială pentru că nu puteam lua sub nicio formă legătura cu fetițele mele pe perioada în care eu am fost plecat în State. Mama lor mi-a spus că se bucură tare mult că plec și speră să rămân acolo pentru că fetițele sunt mici și speră ca ele să uite de tot de mine. Ce mamă își dorește așa o soartă pentru fiicele sale? De ce copiii aceștia să nu aibă dreptul la tată în viața lor?

Spune că am stat 4 luni în America și de când am venit nu am vrut să respect programul și să le văd. Am stat aproximativ 3 luni în New York, am venit acasă pentru o lună și am petrecut aproape tot timpul cu fetele, apoi am plecat pentru alte 3 luni în Los Angeles.

Fiică: „Mami se va supăra foc dacă vede…”

Unul din motivele pentru care am venit înapoi în țară sunt copiii mei. Urmează să ne petrecem toată luna Iulie împreună. Și pentru asta am nevoie de un spațiu potrivit pentru copii. De când am venit suntem în căutarea unui apartament mai mare, stăm cu toate valizele în mijlocul casei și încercăm să organizăm totul în așa fel încât să ne mutăm cât mai repede. Cum să iau copiii la mine în condițiile astea, printre cutii, valize și mobilă demontată? I-am transmis mamei că nu le pot lua peste noapte. Dar în schimb mi-am petrecut cât mai mult timp posibil cu ele.

Fetițele lui george Burcea au o relație excelentă cu partenera tatălui lor

Le-am luat de la grădi, am fost în parc, la joacă, la rude, la terasa lor preferată, au învățat pentru prima dată să meargă pe bicicletă cu două roți, au petrecut timp cu Vivian și mai presus de orice au zâmbit. Credeți că toate astea se puteau întâmpla în câteva ore? Dar nu am postat nimic pentru că Ella m-a rugat. Mi-a spus: „Mami se va supăra foc dacă vede că ne-am distrat cu tine și cu Vavi. Mai bine să rămână secretul nostru!” Un copil care de la 6 ani își dorește să țină secrete pentru a nu fi mustrat???

De la ce a pornit scandalul dintre George Burcea și Andreea Bălan

Postarea lui George Burcea e un răspuns declarațiilor Andreei Bălan, de ieri. „Tatăl copiilor mei se laudă în presă (la cine îl ascultă) că a obținut prin ordonanță să vorbească la telefon cu fetele de 3 ori pe săptămână atunci când e plecat din țară, dar uita să spună și că, de când s-a întors (după 4 luni în care nu le-a văzut) că le-a luat 2 ore într-o zi și alte 3 în alta zi – nedorind să respecte programul de vizita cu cele 2 weekenduri în care poate să le ia.

Totodată uită să spună că pensia alimentară (cei 500 ron pe care i-a stabilit singur cf. veniturilor declarate), nu a plătit-o de 4 luni în condițiile în care se laudă cu o activitate intensă în America. Sunt empatică, bună și iertătoare, dar asta nu înseamnă că accept mizeriile pe care le debitează în presă și nu pot să tolerez falsa impresie pe care o lasă (declară), că îi pasă de creșterea fetițelor în condițiile în care faptele sale sunt total diferite. Așadar îmi cresc singură fetițele din toate punctele de vedete, emoțional și financiar și acesta este adevărul care trebuie știut”, a declarat presei.

Cât de sărac e George Burcea. Sumele reale pe care le câștigă sunt mici

„Spune ca nu am plătit pensia alimentară de 4 luni. Cum poate să mintă în halul asta? Ea știe bine că pensia este plătită la zi. Dar crede ca poate să „demonstreze” minciuna. De ce? Deoarece cât am fost plecat în America am avut probleme cu cardul. Am rugat-o sa îmi trimită un cont de Western și a spus că ea nu are timp sa se deplaseze să ia banii. Am făcut tot posibilul să plătesc, rugând un prieten să facă transferul de pe contul lui. Ține una cu „cei 500 RON” pe care eu i-aș fi stabilit singur.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GEORGE BURCEA (@george_burcea)

Oameni buni, credeți ca într-un proces atât de mediatizat care ține de mai mult de 3 ani si care, apropo, încă nu s-a încheiat (așa cum se spune în presă), pot eu sa decid ceva de capul meu? Judecătoria a decis în funcție de veniturile mele ca pensia alimentară să fie 595 RON. Da! Ați auzit bine! Nu mi-e rușine să spun că veniturile mele nu sunt cele speculate în articole. Nu mi-e rușine să zic că nu am câștigat cât aș fi vrut în anii ăștia.

Atât am avut, iar pensia a fost hotărâtă în conformitate cu veniturile. (n.r. conform practicilor, pensia alimentară nu poate depăși o treime din valoarea veniturilor persoanei obligate la plată) Să nu mai spun că mare parte din banii câștigați s-au dus către avocați. De ce? Pentru ca de aproape 3 ani jumătate sunt târât în procese, mi se trimit notificări aproape lunar și toate lucrurile astea costă cum nu vă puteți închipui. Însă până acum am câștigat fiecare proces și sper că așa va fi în continuare. Credeți ca dacă aveam mai mult, nu dădeam copiilor?

George Burcea, amenințare subtilă la adresa fostei: „Mă dezvolt pe zi ce trece…”

Recunosc faptul că am lângă mine și o parteneră care mi-a fost alături mereu, din toate punctele de vedere și pentru asta îi mulțumesc. lar fetițele de câte ori au venit la mine și la Vivian, au fost tratate cu tot ce ne-am permis noi mai frumos. Cât va mai continua mama copiilor să își mai bată joc de faptul că situația mea financiară nu este la nivelul ei? A făcut asta pe tot parcursul relației, o face si acum. Ea e superioară și toți cei din jurul ei, inferiori. Dar lucrul acesta se va schimba. Mă dezvolt pe zi ce trece, sunt mândru de toata activitatea med, muncesc enorm la visul meu, dar o fac în ritmul meu.

Noile proiecte ale actorului George Burcea sunt în America

Nu suntem toți predestinați să facem nu știu ce sumă de bani până la nu știu ce vârstă și nu ar trebui să ne lăsăm călcați în picioare din acest motiv. Am susținerea unei partenere extraordinare simt că am înflorit. Si legat de faptul ca mă „laud cu activitatea intensă în America”, vreau să zic doar că mă simt atât de binecuvântat de tot ce mi se întâmpla și îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare clipă pentru oportunitatea pe care mi-a oferit-o. Se vorbește despre „iertare” și apoi se face referire la „cele 3 secunde”.

Dar nu mai pun la suflet lucrurile astea. Însă nici nu pot să stau cu mâinile în sân când văd ce acuzații mi se aduc. Deși nu am mai făcut nicio declarație publica despre acest subiect de mai bine de jumătate de an, acum nu am mai putut să tac. Mă rog pentru liniște și înțelepciune. Si pentru sănătatea familiei mele. lestați-mă ca trebuie și voi să luați parte la tot acest război”, a scris actorul George Burcea pe rețelele sociale.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre