Simona Ionescu / Redactor Șef

Actorul Jean Claude Van Damme și-a arătat mușchii la 63 de ani. Pozele au stârnit comentarii

Actorul Jean Claude Van Damme și-a arătat mușchii la 63 de ani. Pozele au stârnit comentarii
Actorul Jean Claude Van Damme pare că a găsit secretul tinereții fără bătrânețe. Cu câteva zile în urmă, acesta a postat o fotografie cu mușchii săi la 63 de ani. Nu vă vine să credeți cum arată actorul!

Actorul Jean Claude Van Damme dă lecții oricărui bărbat din lume. La 63 de ani are un corp de invidiat și aceeași mușchi ca în tinerețe.

Van Damme:„Fie că e pe ecranul mare sau în sala de gimnastică, mereu am crezut în depășirea limitelor”

„De la 27 la 63 de ani, mușchii au îmbătrânit, dar spiritul războinic nu se ofilește niciodată. Fie că e pe ecranul mare sau în sala de gimnastică, mereu am crezut în depășirea limitelor. Vârsta este doar un număr, iar unitatea este cea care ne definește. Rămâi puternic, rămâi concentrat și continuă să lupți pentru visele tale!”, a fost mesajul lui Jean Claude Van Damme.

„Sunteți o inspirație pentru toată lumea. Sunteți regele kickboxing”

Jean Claude Van Damme, la 27 și la 63 de ani. Diferența o fac doar câteva riduri

Imediat fanii au sărit cu mesajele și i-au transmis felicitări pentru imaginea sa. „Sunteți o inspirație pentru toată lumea, cu munca grea și sfatul dvs., vă continuați să vă împingeți la mai multă măreție și am un respect masiv pentru asta, sunteți cu adevărat uimitor, sunteți regele kickboxing”, a spus unul dintre internauți.

„M-am uitat ieri la Bloodsport! Acesta a fost filmul care m-a făcut fan!!! Cu siguranță ești o sursă de inspirație!”, „Cel mai bun forever”, „Personajele tale au fost inspirația mea și liniile directoare pentru a fi un adult bun… Acum că sunt adult, Tu ești inspirația mea!”, au spus alți fani.

„Cineva atât de special nu poate fi uitat niciodată”

Jean Claude Van Damme, mesaj pentru prietenul Alain Delon

La auzul veștii morții lui Alain Delon, actorul Jean Claude Van Damme a postat o fotografie cu idolul Franței pe contul său de socializare, alături de un mesaj înduioșător. „Transmit condoleanțele mele sincere. Alain Delon a fost o persoană minunată și lumea a suferit o mare pierdere. Cineva atât de special nu poate fi uitat niciodată. Jean-Claude Van Damme”, au fost cuvintele actorului.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre