Simona Ionescu / Redactor Șef

Acum o lună a dat mâna cu moartea, după ce a fost mutilată de soț. Dana Roba povestește că totul a fost premeditat. „Îți garantez că mori”

Acum o lună a dat mâna cu moartea, după ce a fost mutilată de soț. Dana Roba povestește că totul a fost premeditat. „Îți garantez că mori”
A fost o frumusețe de femeie până când cel pe care l-a crezut a fi sufletul pereche, a vrut să o omoare, lovind-o de mai multe ori cu un ciocan în cap și pe tot corpul. Sora Danei a spus că acesteia îi lipsește o parte din craniu.

La o lună de când toată lumea a crezut că nu-și va mai reveni niciodată, Dana Roba a vorbit despre nenorocirea care i-a dat viața peste cap.

Femeia spune că singurul care a salvat-o este Dumnezeu și susține că nu a putut să se uite la fotografiile cu propria persoană, iar când a văzut a fost pur și simplu îngrozită.

Dana Roba povestește cum a mutilat-o soțul

„Toți medicii au fost 100% convinși că o să mor”

„Niciun medic nu mi-a garantat viață la cât de groaznică a fost bătaia. Mă mir și eu. Nu am putut să mă uit la pozele cu mine până azi noapte, a fost prima dată când m-am uitat și am rămas șocată, nu îmi vine să cred că sunt eu și consider că Dumnezeu mi-a dat o a doua șansă la viață. (…) Toți medicii au fost 100% convinși că o să mor.

„Nu mă recunosc. Arătam ca un om mort”

Toți medicii mi-au spus că intru în operație, dar fără nicio șansă de viață. Dumnezeu a luptat pentru mine. Eu, când am văzut pozele nu am putut să mai dorm toată noaptea. Am rămas șocată de cât de rău am arătat. Nu-mi vine să cred cum am arătat și cum arăt acum. Nu mă recunosc. Arătam ca un om mort.”, a declarat Dana Roba la România TV.

Nu vom publica imagini cu tânăra femeie nici după momentul atacului, când era într-o baie de sânge, nici ea operată și cusută la cap de medici. Vă asigurăm doar că sunt șocante și că doar Dumnezeu și chirurgi pricepuți au făcut ca acestă mamă de copii să trăiască.

„Cu două zile înainte să mă bată, trebuia să semnăm pe cale amiabilă, la notar”

Femeia susține că bărbatul ei, Daniel Balaciu, fost arbitru de fotbal, a premeditat ceea ce urma să facă, pentru că ciocanul folosit pentru a o lovi nu a fost în casă. „A premediat, pentru că ciocanul ăla nu exista. În momentul în care mă bătea, țin minte clar că îi spuneam: „Daniel, să ști că tu nu dai în mine, tu dai în Hristos. Dai în copilul lui Iisus și o să-ți pară rău”. Și atunci s-a enervat și mai tare, mă lovea și mai tare, mă călca cu picioarele pe față.

Sursa foto: Evz
În perioada în care era iubita lui Nicolae Guță

Și mi-a spus: Îți garantez că mori, du-te… de pocăită. Când o să mă fac bine, o să vreau să dau ochii cu el să-l întreb. N-a muncit nici o zi în viața lui, eu am muncit pentru toată lumea. În ianuarie, am făcut șapte ani de căsătorie și nu mi-a cumpărat o floare.

Și atunci am considerat că omul nu mă mai iubește. Mi-a spus că nu mai vrea să fie cu mine și am băgat actele pe cale amiabilă. Cu două zile înainte să mă bată, trebuia să semnăm pe cale amiabilă, la notar”, a povestit fosta iubită a lui Nicolae Guță, cu lacrimi în ochi.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre