Simona Ionescu / Redactor Șef

Acum trei ani procurorii l-au ”iertat” pentru deținere de droguri de risc, acum Firicel din „Las Fierbinți” e condamnat la închisoare

Acum trei ani procurorii l-au ”iertat” pentru deținere de droguri de risc, acum Firicel din „Las Fierbinți” e condamnat la închisoare
Actorul Toma Cuzin nu s-a cumințit după episodul de acum trei ani. Dacă o va ține tot așa, e posibil să o pățească grav.

A fost prins fără carnet, băut la volan și sub influența substanțelor interzice. Situația lui Firicel din Las Fierbinți nu e deloc strălucită.

Acum trei ani procurorii l-au ”iertat” pentru deținere de droguri de risc, acum Firicel din „Las Fierbinți” e condamnat la închisoare

Toma Cuzin, alias Firicel din „Las Fierbinți” a ajuns în fața oamenilor legii și a primit o sentință de un an de închisoare. Din fericire, este una cu amânare, nu cu executare. Asta înseamnă că Firicel va trebui să se comporte exemplar, dacă nu vrea să ajungă într-o celulă, alături de alți deținuți.

Ce spune legea

„Stabileşte pedeapsa de 6 luni închisoare pentru săvârşirea de către inculpatul TOMA CUZIN (…), a infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, prevăzute de art. 335 alin. 2 C.pen., cu aplicarea art. 396 alin. 10 C.pr.pen. (fapta din data de 30.05.2018).

Constată că nu este necesară aplicarea pedepsei complementare. Stabileşte pedeapsa de 6 luni închisoare pentru săvârşirea de către inculpatul Toma Cuzin, a infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, prevăzute de art. 335 alin. 2 C.pen., cu aplicarea art. 396 alin. 10 C.pr.pen. (fapta din data 20.11.2018). (…)

Stabileşte pedeapsa de 8 luni închisoare pentru săvârşirea de către inculpatul Toma Cuzin, a infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, prevăzute de art. 336 alin. 2 C.pen., cu aplicarea art. 396 alin. 10 C.pr.pen. (fapta din data de 20.11.2018)”, este sentința conform Capital.

A mai fost cercetat penal și pentru alte infracțiuni

Nu e pentru prima dată când Firicel este luat la ochi de oamenii legii. Cu trei ani în urmă, procurorii au renunțat la urmărirea penală după ce a fost acuzat că a deținut droguri în vederea consumului. Probleme au existat și în 2007, atunci când Toma Cuzin a făcut parte din persoanele care au fost luate de reprezentanții BCCO, prins în flagrant cu droguri, respctiv hașiș și marijuana.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre