Simona Ionescu / Redactor Șef

Adela Popescu și Radu Vâlcan își construiesc palat la Șușani! Așa va arăta „bijuteria de la țară”

Adela Popescu și Radu Vâlcan își construiesc palat la Șușani! Așa va arăta „bijuteria de la țară”
Casa de la țară a Adelei Popescu va arată „divin” de sărbătorile de iarnă. Artista și soțul ei, Radu Vâlcan au apelat la ajutorul unor specialiști în design interior.

Adela Popescu vrea ca anul acesta de sărbători, casa de la Șușcani, satul din Vâlcea unde a copilărit și unde locuiesc și acum părinții ei să fie transformată într-o poveste. Specialiștii în design interior au făcut o primă randare, iar vedeta, fericită, le-a arătat fanilor o fotografie superbă. 

Așa va arăta casa de la țară a Adelei Popescu de sărbători

„Randarea casei de la țară împodobită de sărbătoare”

Moș Crăciun va fi cu siguranță foarte darnic anul acesta când va vedea cum va arăta casa de la țară a Adelei Popescu și Radu Vâlcan. Specialiștii le-au făcut o simulare, iar vedeta a fost foarte mulțumită de rezultat. În fotografie totul apare decorat cu foarte mult bun gust, în culori calde, alb și bej, în timp ce lemnele așteaptă cuminți în șemineu.

Iar sub bradul superb împodobit urmează să fie așezate cele mai frumoase cadouri. „Randarea casei de la țară împodobită de sărbătoare. Divin, așa-i?”, a fost mesajul postat de Adela pe contul de socializare.

Secretul căsniciei cu Radu Vâlcan

Invitată alături de Ada Condeescu și Laura Cosoi în podcast-ul lui Jorge, Adela Popescu a dezvăluit și câte ceva din secretele mariajului cu Radu Vâlcan. „Pe mine, de când mă iubește Radu, mă iubesc mai mult pe mine, asta simt. E o constanță reală.

Dar de când mă iubește el, așa total cum simt eu că mă iubește, mi-am dat seama cât de mult mă iubesc eu pe mine. Adică am timp să mă iubesc pe mine.

„Ori când el pur și simplu te iubește, tu ai timp să te concentrezi pe tine”

Când partenerul nu te iubește sau nu te iubește cât ai vrea tu, energia ta toată se duce în a cerși atenție, că e uman să faci asta.

“Bai, dar sunt aici, nu mă vezi?!” Ori când el pur și simplu te iubește, tu ai timp să te concentrezi pe tine, pe profesia ta, pe somnul tău. Ca un copil iubit acasă, când are timp să înflorească pentru că e iubit, pur și simplu”, a menționat Adela.

„Nu există ceva să-i cer…”

Artista recunoaște că nu are un soț romantic, însă nu a existat niciodată să-i ceară ceva și el să nu îi îndeplinească dorința.

„Orice ar fi, dacă eu îi spun: ”Mă duci și pe mine până în centru și bem o cafea în mașină?”. El poate să pună capac, chiar dacă trebuie să iasă cu cel mai bun prieten, spune: ”Frate, nu mai pot să vin”, s-a destăinuit vedeta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri