Simona Ionescu / Redactor Șef

Adele, probleme mari de sănătate. Își amână spectacolele

Adele, probleme mari de sănătate. Își amână spectacolele
Adele a dezvăluit că a fost nevoită să amâne următoarele date ale turneului său din Las Vegas după ce boala „i-a afectat vocea”. Ce se întâmplă cu sănătatea vedetei.

La câteva zile după ce a dezvăluit că a fost pusă în repaus vocal, Adele a împărtășit vestea tristă că toate cele zece spectacole din luna martie din Las Vegas vor fi amânate pentru o dată ulterioară, după ce i s-a ordonat să se odihnească la „ordinul medicilor”. Sănătatea îi face mari probleme.

Adele își va încheia turneul din Las Vegas la The Colosseum at Caesars Palace în iunie și se crede că va câștiga aproximativ 1,5 milioane de lire sterline pe spectacol. Nu este prima dată când cântăreața a fost nevoită să anuleze concerte din cauza unor probleme de sănătate, o afecțiune dureroasă a coloanei vertebrale și o operație la gât determinând-o să le amâne în trecut.

În 2011 a suferit o „microchirurgie la corzile vocale”

Adele s-a confruntat cu prima problemă majoră de sănătate care avea să-i afecteze cariera în 2011, când a fost nevoită să se supună unei „microchirurgii la corzile vocale” pentru a îndepărta un polip benign care a obligat-o să anuleze o serie de concerte. În vârstă de 23 de ani la acea vreme, Adele a fost supusă operației, conform unui comunicat al Spitalului General Massachusetts din orașul american Boston.

„Pe baza sfaturilor medicului ei și ale terapeutului vocal din Marea Britanie, Adele a venit la Boston pentru a consulta și a se supune unei operații de corecție a vocii”, se arată în comunicat.

„Cântatul este literalmente viața mea, este hobby-ul meu, dragostea mea”

Acest tip de intervenție chirurgicală este menit să prevină sângerările repetate ale corzilor vocale. și a survenit la mai puțin de o lună după ce cântăreața a anulat restul de concerte pe care le avea programate în acel an. „Cântatul este literalmente viața mea, este hobby-ul meu, dragostea mea, libertatea mea și acum slujba mea”, a spus atunci Adele.

Adele sanatate
Adele are din nou probleme mari cu sănătatea

Și în 2017 și-a anulat spectacole din turneul european

Dezastrul a lovit din nou pentru cântăreață în 2017, când a fost nevoită să anuleze ultimele două spectacole din turneul său european. Ea trebuia să cânte pe stadionul Wembley pentru spectacolele de întoarcere acasă, la Londra, dar a trebuit să se retragă după ce a dezvăluit că și-a deteriorat din nou corzile vocale într-o postare emoționantă pe Facebook.

„La sfatul medicului, pur și simplu nu pot cânta în acest weekend. Să spun că am inima frântă ar fi o subestimare completă”, a anunțat atunci Adele. Ulterior, Adele a dezvăluit că a inserat copii ale unui bilet scris de mână în programul turneului pentru primele două seri ale spectacolului său de la Wembley. Într-o scrisoare postată pe canalele oficiale de socializare ale vedetei, aceasta a recunoscut că era „atât de disperată” să își termine turneul încât „s-a gândit chiar să mimeze” pentru ca spectacolele să poată avea loc.

Anul trecut, Adele s-a prăbușit în culise înainte de spectacol

În august 2023, Adele le-a dezvăluit fanilor că s-a prăbușit în culise înainte de un spectacol din cauza unei crize de sciatică, potrivit The Sun. „Mi-au ridicat tot corpul de pe podea”, a spus aceasta. De asemenea, Adele a fost nevoită să se așeze în timpul spectacolului Weekends With Adele, explicând: „Mă voi așeza și îmi voi odihni sciatica”.

La începutul acestui an, Adele a vorbit despre durerile cronice de spate în timpul unui alt spectacol din Las Vegas, în timp ce se deplasa șchiopătând pe scenă. Adele a vorbit anterior despre faptul că a avut dureri timp de „jumătate din viață”, înainte de a slăbi, și despre modul în care remodelarea corporală a ajutat-o să facă față problemelor.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre