Simona Ionescu / Redactor Șef

Adelina Pestrițu și-a făcut injecții cu alcool. „Infuențăreala”, pe pauză până își revine

Adelina Pestrițu și-a făcut injecții cu alcool. „Infuențăreala”, pe pauză până își revine
De doi ani, Adelina Pestrițu are dureri mari și de data asta s-a speriat. Ce au spus medicii.

Adelina Pestrițu nu a mai suportat ce i se întâmplă și a plecat de urgență să ceară ajutor de specialitate.

Adelina Pestrițu a ajuns pe patul de spital pentru analize de urgență

A încercat să facă în ultimii ani tot felul de tratamente pentru a scăpa de chinuitoarele dureri de spate, dar acestea se încăpățânează să nu o părăsească. Pusă în această situație, Adelina Pestrițu s-a dus la spital să facă un RMN la coloană. Vedeta le-a povestit totul fanilor pe contul său de socializare.

“Mă simt norocoasă pentru că am întâlnit niște super medici”

“Știți deja de durerile mele de spate cu care mă chinui de doi ani. Pentru asta am venit astăzi la spital, pentru un RMN. Medicul l-a interpretat și mi-a recomandat să fac o discectomie cu alcool (n. injecții în coloană cu alcool, pentru a micșora hernia).

Nu pot spune că este nici cea mai ușoară intervenție chirurgicală, nici cea mai grea. Mă simt norocoasă pentru că am întâlnit niște super medici. Au fost super calzi, super prietenoși și m-au făcut să mă simt super bine”, a spus Adelina.

De vină sunt tocurile purtate și statul în picioare

Și în 2018, dar și anul trecut, Adelina s-a plâns de dureri mari de spate și a împărtășit totul cu fanii săi. Ea bănuia că problemele sunt din cauzat tocurilor purtate, a statului prea mult în picioare și a condusului. “Totul din cauza unor dureri lombare, avute cel mai probabil din cauza condusului, a tocurilor sau a statului prea mult în picioare.

M-a speriat treabă asta. M-am gândit că, dacă de la 31 de ani am dureri de spate, ce o să fac mai încolo? Erau dureri deranjante, zilnice. Mă trezeam în toiul nopții cu dureri, iar când mergeam la sală se resimțeau cel mai tare. (…) A venit vremea să începem tratamentele pentru spate.

Vom vedea care sunt rezultatele, vă țin la curent, pentru că știu că multe dintre voi aveți aceste probleme cu spatele, din cauza faptului că bebelușii noștri vor să fie răsfățați și plimbați până îi ia somnul. Și eu mi-aș dori asta, dar Virgil m-a refuzat în totalitate, așa că nu îmi rămâne decât să o dezvăț pe Zeny de acest obicei și să mă vindec și eu cu spatele”, s-a destăinuit atunci vedeta.

Medicii i-au recomandat repaus total influențeriței și astfel că activitatea ei online va fi mai restrânsă în următoarea perioadă.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre