Simona Ionescu / Redactor Șef

Adevăratul motiv pentru care Andra a plecat din juriu: „Nu vreau să trăiesc astfel de momente!”

Adevăratul motiv pentru care Andra a plecat din juriu: „Nu vreau să trăiesc astfel de momente!”
În anul 2018, îndrăgita interpretă Andra a fost extrem de apreciată pentru prestația pe care a avut-o în juriul emisiunii „Vocea României”. Dar abia acum s-a aflat motivul pentru care artista a preferat să plece.

Smiley, Andra, Irina Rimes și Tudor Chirilă au făcut o echipă formidabilă la emisiunea „Vocea României”, cu câțiva ani în urmă. Ce se întâmplă în spatele ușilor închise.

Invitată în podcast-ul „Fain și simplu”, al lui Mihai Morar, Andra a pus totul pe tavă și a explicat motivul clar pentru care a preferat să spună pas și să plece de la emisiune. Celebra cântăreață susține că atunci când a acceptat să facă parte din juriu i s-a promis că nu vor exista certuri și discuții, iar antrenorii tinerilor care au venit să arate cât sunt de talentați, se vor respecta între ei. Situația a fost însă exact pe dos.

„Intri într-un joc care nu-ți face plăcere și m-am lovit, efectiv, de o competiție între antrenori

„Producătorii mi-au promis că n-o să fie pe ceartă și că o să fie ca afară, când nu se schimbă respectul dintre antrenori. Sigur că mă zbat să-l am pe ăla la mine în echipă, dar nu cu mici cuțite aruncate spre un alt antrenor, pentru că, practic, asta se întâmpla. Eu trebuia să fiu rea, că ăsta era show-ul.

Intri într-un joc care nu-ți face plăcere și m-am lovit, efectiv, de o competiție între antrenori. Cine să spună nu știu ce, care să-l atace pe celălalt, iar eu nu pot să zic că sunt genul ăla de om care nu face față. Nu zic că nu fac față, fac, pot să răspund provocărilor de genul, dar nu vreau să trăiesc astfel de momente. Dacă viața mea eu mi-am ales-o să fie pe pace și pe bucurii, de ce să aleg?”, a povestit Andra.

Andra a povestit motivul real pentru care a plecat de la Vocea României

„Mulți ziceau că eu sunt vocea”

Soția lui Cătălin Măruță a subliniat că i-a plăcut acest proiect, însă nemulțumirile și-au spus cuvântul. „Mi-am dorit să fiu acolo, pentru că mulți ziceau că eu sunt vocea. Am ajuns acolo și am dat de cu totul altceva, era un joc. Fiind un show de televiziune am înțeles că așa funcționează. Culmea, mă simțeam acasă, erau oamenii din trustul în care eu sunt și eram ok cu toată lumea. La final am spus că trebuie să vină altcineva în locul meu.

Andra a povestit lucruri neștiute de nimeni

„Nu pot să zic că mi-a plăcut battle-ul ăsta dintre noi ca antrenori”

Percepția mea față de „Vocea României” era că un antrenor nu trebuie să concureze cu un alt antrenor. Nu era despre mine acolo. Eu m-am dus să-mi pun pe tavă toate informațiile pe care eu le adunasem în cariera mea și să ajut oamenii din echipa mea să fie buni. Pentru mine, antrenor bun însemna ca oamenii să rămână cu ceva din experiența Vocea României. (…)

Ce mi-a plăcut la Vocea României a fost experiența mea ca antrenor și repetatul cu ei, cântatul. Nu pot să zic că mi-a plăcut battle-ul ăsta dintre noi ca antrenori, pentru că nu sunt genul care să răspundă la asta. Atunci am răspuns, eu sunt o persoană competitivă, sunt o persoană care spune lucrurilor pe nume.”, a completat ea.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre