Simona Ionescu / Redactor Șef

Adorabil. Fetița lui Nicole Cherry adoarme doar pe o melodie din repertoriul Andrei

Adorabil. Fetița lui Nicole Cherry adoarme doar pe o melodie din repertoriul Andrei
Au trecut patru luni de când Nicole Cherry își trăiește visul de a fi mămică. Vedeta e în culmea fericirii, deși nu e atât de ușor.

Indiferent prin ce momente grele trece, Nicole Cherry se consideră cea mai fericită femeie din lume.

Fetița lui Nicole Cherry adoarme doar pe o melodie din repertoriul Andrei

Primele luni din viața lui Nicole Cherry din postura de mămică nu au fost deloc ușoare, artista fiind privată de somn. Dar a avut norocul cu mama ei, care o sprijină zi și noapte și, astfel, lucrurile se așează.

Am reușit să țin sub control, trebuie să îi fac statuie mamei

„Au fost patru luni intense, cu de toate. Descoperim multe lucruri noi. Am scăpat de colici, a fost greu. Mi-am dat seama cât de rea sunt de somn. Să nu dormi atâta, e greu tare. Am reușit să țin sub control, trebuie să îi fac statuie mamei. Niciodată nu am înțeles de ce e o diferență așa mare între mine și sora mea. Acum am înțeles”, a spus artista, în cadrul emisiunii La Măruță.

„Florin când intră în casă și aude piesa, îmi zice: Iar ai pus melodia asta?”

Cel mai greu rămâne însă momentul în care Anastasia, care urmează să fie botezată în luna mai, trebuie să adoarmă. Dar Nicole a găsit metoda: îi pune o melodie cântată de Andra și micuța trece în lumea viselor. Din nefericire, piesa se aude de atâtea ori în casă, încât nici Nicole și nici iubitul ei nu o mai suportă.

„Abia aștept să îi cânte Andra – Pas cu pas. Vreau să spun, în premieră, dacă e o piesă pe care nu o mai suport, e Pas cu pas. Nu e cu răutate, doar pe ea adoarme fiica mea. Florin când intră în casă și aude piesa, îmi zice: Iar ai pus melodia asta? Până la botez cred că îi spunem Andrei: Te rog frumos să o excluzi din acest concert.

E minunată oricum, atât de mare e hitul. Dacă plânge, urlă…  I-am scris și ei, Andrei, piesa asta face minuni. Anastasia va fi creștinată în luna mai, abia aștept”, s-a destăinuit Nicole.

Cât privește silueta artistei, ea spune că a reușit să ajungă la aceleași kilograme pe care le avea înainte să fie însărcinată.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre