Simona Ionescu / Redactor Șef

Adrian Alexandrov, despre prima întâlnire cu Elena Udrea și singurul moment în care a văzut-o plângând. „Alergase o oră pe bandă fără să obosească”

Adrian Alexandrov, despre prima întâlnire cu Elena Udrea și singurul moment în care a văzut-o plângând. „Alergase o oră pe bandă fără să obosească”
S-au cunoscut în 2016 și au înțeles repede că sunt făcuți unul pentru celălalt. Deși în 2015 Elena Udrea a avut unele probleme cu legea, Adrian Alexandrov nu s-a gândit niciodată că situația s-ar putea schimba în rău.

Chiar dacă Adrian Alexandrov și Elena Udrea sunt despărțiți de gratii de doi ani și jumătate, au demonstrat tuturor că iubirea adevărată există.

„Copilul îmi dă putere să depășesc greutățile și să scot tot ce e mai bun în mine”

„Nu am de ales, trebuie să fiu puternic în continuare să duc la capăt tot ce se întâmplă în momentul ăsta, pentru că fie că vreau, fie că nu, asta e situația. Când ajung acasă și văd că mă așteptă un copil atât de minunat, îmi dă putere să depășesc greutățile și să scot tot ce e mai bun în mine. (…)

Am avut și eu momentele mele, în care am simțit că nu mai pot, dar m-am autoeducat să nu ajung în situația în care să cedez. Pentru că prioritatea numărul unu pentru noi este copilul nostru. Deja e fără mamă de atâta timp și m-am gândit ce s-ar întâmpla cu ea dacă aș claca și eu”, s-a destăinuit Adrian Alexandrov.

„Primeam bătaie și pentru ce făcea fratele meu”

Născut la Sulina, iubitul Elenei Udrea a deschis ușa amintirilor și a povestit cum a fost copilăria cu o mamă puternică.

„Stăpânul casei, care si-a impus întotdeauna. Ce spunea ea, aia făcea. Ea a fost mâna de fier”, susține bărbatul. Nu neagă că au fost și situații când a fost altoit de mamă, mai mult pentru „ce făcea fratele meu”. Iar la școală a învățat bine „până în clasa opta fiind în primii trei”.

„Mă întorceam în Sulina având la mine 200-300 de milioane”

În clasa a noua însă, situația s-a schimbat, pentru că Adrian a început să câștige proprii „bănuți”. „Ajutam pe cineva care avea un business cu pește în Sulina. Ei aveau o cherhana și toți pescarii predau peștele acolo. Eu îi ajutam la triaj, curățat… eram ca și copilul lor, au avut grijă să mă învețe să fac absolut tot.

La 13-14 ani făceam drumul de la Sulina – Tulcea, Tulcea- București cu șalupa de pește și apoi cu mașina de pește. Mă întorceam în Sulina având la mine 200-300 de milioane. Pe drum mergeam cu mâna pe buzunar de teamă să nu-i scap sau să-i pierd”, și-a amintit Adrian.

De când a prins gustul banului, a început să-și ajute părinții. „Eram toți la masă și părinții noștri se ridicau spunând că s-au săturat, când de fapt o făceau ca să mâncăm noi mai mult. La vremea aia nu conștientizam, dar mai târziu am realizat că nu le-a fost ușor”, și-a amintit acesta.

„Eram singurul copil din școală care atunci avea telefon”

A plecat de la o viață modestă spre sărăcie și în momentul ăsta își permite aproape orice. „Instinctul de supraviețuire a rămas undeva în noi și n-aș avea o problemă să o iau de la început.

Nu mi-e frică de sărăcie pentru că am încredere în mine că aș putea să mă ridic de acest nivel, dacă m-aș întoarce acolo. Nu mi s-a acordat confortul de care am avut nevoie sau ce mi-am dorit eu și atunci am făcut bani. Și nu puțini, făceai bani mulți dacă știai să te descurci. (…)

În clasa a opta făcusem 14 milioane într-o săptămână, bani mulți. M-am dus la Tulcea și mi-am luat telefon mobil și am mâncat prăjituri. Eram singurul copil din școală care atunci avea telefon”, s-a destăinuit Adrian în podcastul lui Bursucu.

„Momentul în care am fost la baie mi-a schimbat viața”

Prima dată a văzut-o pe Udrea în 2015, live, la o conferință și la un an distanță „având abonament la club Stejarii, hop, într-o seară, intră Elena Udrea în sală. Nu ne cunoșteam, nu puteam să o salut, plus că era Elena Udrea..”.

Ce i-a atras atenția a fost că ea urcase pe bandă „și alergase o oră și ceva fără să se dea jos. Și a doua seară și a treia la fel. Eu nu știu dacă rezist 20-30 de minute”. „Prima interacțiune am avut-o tot la sală, eram cu Gică Popescu, a venit Elena, el a salutat-o, a întrebat-o ce face, am spus și eu sărut-mâna și cam atât.

Ne-am mai văzut la sală și m-am rezumat la un simplu bună. La vreo trei luni eram la un restaurant cu prietenul meu cel mai bun și intrase Elena cu un deputat. Am cerut nota de plată și eu m-am dus la baie. Atunci mi s-a schimbat viața.

„M-am dus la birou, m-am întors cu cartea de vizită și după 2-3 zile ea mi-a dat un mesaj”

Când am ieșit m-am uitat în partea stângă, ea era la masă cu domnul respectiv, era un geam mare, te vedeai prin geam. I-am făcut cu mâna, mi-a făcut cu mâna și, eu ca tâmpitul, i-am făcut semn dacă poate veni în față să schimbăm două vorbe.

Mi-a făcut semn să mă duc eu. M-am dus la masă și mi-a zis o chestie interesantă: că nu m-a mai văzut la sală. Am întrebat-o dacă îi pot lăsa o carte de vizită. Când pun mâna în buzunar, nu aveam… atâta ghinion.

M-am dus la birou, m-am întors cu cartea de vizită și după 2-3 zile ea mi-a dat un mesaj. De acolo a început totul. Ulterior am invitat-o la o cafea și a fost surprinsă să audă câte cunoștințe în lumea politică am”, a mărturisit Adrian.

„A fost singura dată când eu am văzut-o pe ea să plângă”

Adrian și Elena sunt acum un cuplu solid, iar problemele i-au unit. Bărbatul spune că are lângă el o femeie foarte puternică, pe care a văzut-o plângând o singură dată. „Ea născuse și la două săptămâni i-au luat copilul.

După alte două săptămâni a fost prima dată când a putut să o revadă pe fetiță. Și ăla a fost momentul în care a început să plângă și a clacat.

Și atunci a fost momentul care mi-a agravat și mie starea… eram într-o situație cu toții atunci… dar cel de Sus mi-a dat putere să merg mai departe. Dar a fost singura dată când eu am văzut-o pe ea să plângă”, a spus Adrian emoționat.  

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri