Adrian Enache sparge gheața. E vestea mult așteptată de lumea artistică

Adrian Enache sparge gheața. E vestea mult așteptată de lumea artistică
Adrian Enache numără zilele până când va deveni bunic și își va strânge nepoțica în brațe. El a spart gheața și le-a dat fanilor o veste nemaipomenită.

Nepoțica lui Adrian Enache va fi cea mai iubită fetiță, iar familiile părinților o așteaptă cu brațele deschise. Bunicul a spart gheața și a dat și o veste extraordinară.

Cu câteva luni în urmă, invitată la tatăl său în podcast, Diana Enache a făcut marea dezvăluire, povestind tuturor că va deveni mămică de fetiță. O bucurie imensă atât pentru familia lui Adrian Enache cât și pentru cea a lui Sorin Ovidiu Vântu, celălalt bunic care abia așteaptă să i se nască nepoțica. Desigur, din acel moment, toată lumea a început să se întrebe ce nume va purta micuța, dar până acum nimeni n-a spus nimic.

„Cred că Maria este un nume frumos și sfânt, care este cântat în multe melodii”

În cadrul unei emisiuni, Adrian Enache n-a mai ținut pentru el și le-a spus tuturor unul dintre numele pe care le va purta micuța. Ea va avea două nume iar unul dintre acesta este Maria. „Cred că Maria pentru că este un nume extrem de frumos și sfânt, care este cântat în multe melodii. Să vedem la al doilea ce nume au în plan, dar Maria știu sigur”, a declarat Adrian Enache, la Antena Stars.

Viitorii părinți numără zilele până își vor strânge copilul în brațe

Cum se înțelege Diana Enache cu fiul lui Sorin Ovidiu Vântu

Deși sunt de patru ani împreună, Diana și fiul lui Sorin Ovidiu Vântu au preferat să-și țină relația cât mai departe de ochii curioșilor. Cu ceva timp în urmă însă, Diana a vorbit despre cât de bine se înțelege cu iubitul său, mărturisind și că își dorește să devină mamă cât mai repede. „Dacă nu am avea planuri în comun nu ar rezista relația. Suntem foarte bine, mulțumesc lui Dumnezeu.

„Chiar cred că este bine să fii o mamă nici prea tânără, dar așa mediu… Ar fi varianta perfectă”

Ne înțelegem foarte bine, ne completăm și simt că suntem pe aceeași lungime de undă și asta cred eu că este cel mai important. Nu pot spune ce așteptări am de la această relație, că nu se mai întâmplă după aceea. Dar, da, îmi doresc copii, normal. Chiar cred că este bine să fii o mamă nici prea tânără, dar așa mediu… Ar fi varianta perfectă să mă și refac ușor”, s-a destăinuit fiica lui Adrian Enache.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre