Simona Ionescu / Redactor Șef

Adrian Minune e distrus. Una dintre fiice a anunțat divorțul

Adrian Minune e distrus. Una dintre fiice a anunțat divorțul
Probleme în familia lui Adrian Minune. Una dintre fiicele sale a anunțat divorțul, mărturisind că nu mai e cale de împăcare.

Adrian Minune și soția sa sunt, extrem de supărați, pentru că li se destramă familia.  Karmen Simionescu divorțează! Vestea a fost dată chiar de artistă, care a mărturisit că a existat o poveste frumoasă de iubire între ea și bărbatul căruia i-a dăruit un copil. 

„Am ajuns la concluzia că nu a fost să fie sau nu suntem făcuți unul pentru celălalt”

 

„Cu siguranță nu e momentul potrivit pentru o astfel de veste, dar prefer să fiu eu cea care vă anunță lucrul ăsta și să nu aflați din altă sursă sau orice altă variantă sau zvonuri, pentru că unii dintre voi deja știu”.

„Suntem doi oameni care s-au iubit enorm și care se vor respecta pentru tot restul vieții”

Karmen și soțul său, când formau o familie fericită

De ceva timp, eu și soțul meu am decis să mergem pe drumuri separate. Am ajuns la concluzia că nu a fost să fie sau nu suntem făcuți unul pentru celălalt, suntem construiți total diferit.

Suntem doi oameni care s-au iubit enorm și care se vor respecta pentru tot restul vieții și vor avea o relație cât se poate de normală. Pentru că există Sofi în viața noastră și nu e decât un motiv de bucurie.

„Scopul meu și al soțului meu este ca fetița noastră să fie bine și să treacă cât mai ușor peste perioada care urmează”

Fetița lui Karmen Simionescu a început grădinița!

Aș vrea ca toți cei care ne cunosc, cât și cei care nu ne cunosc să se abțină de la comentarii. Și aș ruga și presa și pe toți cei care creează content de bârfă sau așa mai departe, să ia în calcul faptul că fetița noastră are deja cinci anișori și face parte dintr-o colectivitate.

Copiii vorbesc și nu aș vrea să aibă ea de suferit din cauza a ceea ce se întâmplă în presă. Scopul meu și al soțului meu este ca fetița noastră să fie bine și să treacă cât mai ușor peste perioada care urmează.

Pentru că se întâmplă schimbări în viața ei și nu e ușor pentru nici un copil care trece prin așa ceva. Sofi va face parte în continuare și din viața mea și din viața tatălui. Vă pup”, a fost mesajul fiicei lui Adrian Minune.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre