Simona Ionescu / Redactor Șef

Adrian Minune nu a putut fi salvat de jaf. Ce a pățit artistul e incredibil, totul a fost filmat

Adrian Minune nu a putut fi salvat de jaf. Ce a pățit artistul e incredibil, totul a fost filmat
Adrian Minune este un show man desăvârșit, iar asta se vede tot mai des, în toate aparițiile publice. La 49 de ani, vedeta e bunic de două ori și continuă să aibă apariții publice memorabile.

Zilele trecute, Adrian Minune nu a putut fi salvat în ultimul moment. Ce a pățit artistul e incredibil, iar totul a fost filmat.

Aflat la un eveniment unde a fost chemat să întrețină atmosferă, manelistul a ajuns la momentul în care cânta cu dedicație. Cântarea pare că i-a mers foarte bine. Cel puțin așa se vede din imaginile surprinse de unul dintre participanții la petrecere. Adrian Minune cântă cu bancnote mari într-o mână. Dar alte bancnote, valoroase, îi ies dintr-un buzunar de la sacou.

Adrian Minune nu a putut fi salvat în ultimul moment

Când începe să cânte, înconjurat de petrecăreți, un puști se apropie tiptil de manelist, întinde mâna, și încearcă să îi subtilizeze artistului banii din buzunar. Copilul, tras la patru ace, e ferm convins că gestul lui nu va putea fi sesizat de ceilalți oameni, având în vedere înghesuiala din jurul artistului. Doar că cineva îl vede și, fix în momentul în care pune mâna pe bancnote și încearcă să le fure, îl lovește peste mână și îl atenționează să retracteze gestul.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by “𝗡𝘂 𝗲 𝗳𝘂𝗻𝗻𝘆” (@nuefunny)

Puștiul însă are o dexteritate de invidiat, și reușește să ia, totuși, o parte din bani. Într-o fracțiune de secundă îi aruncă jos, fără ca bărbatul care l-a atenționat, probabil cineva din rândul gazdelor, sau din echipa artistului, să își dea seama că nu a pus suma înapoi în buzunarul manelistului. Practic bărbatul care a intervenit nu face decât să salveze o parte din suma de bani pe care manelistul o avea în buzunar. O parte din bancnote rămân subtilizate de puștiul care, la o vârstă fragedă, dovedește că poate avea o carieră strălucită de hoț din buzunare.

Adrian Minune, bărbat model: a renunțat la toate viciile

Adrian Minune este o prezență constantă la evenimente. El continuă să încânte lumea cu piesele lui, chiar dacă anul acesta s-a confruntat și cu probleme de sănătate. Scăpat de ele, consideră că Dumnezeu i-a dat o nouă viață. Artistul a ajuns la spital în primăvara acestui an. Conform presei, el ar fi suferit de o boală a colonului.

„M-am reinventat, am renăscut!”, spune artistul în emisiunea lui Cristi Brancu. De anul acesta, a renunțat la vicii.  Nu mai bea și, în afara nopților în care are concerte, se culcă devreme și încearcă să petreacă cât mai mult timp în sânul familiei.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre