Simona Ionescu / Redactor Șef

Adrian Minune se face patron. Fiica sa a dat din casă

Adrian Minune se face patron. Fiica sa a dat din casă
Planuri mari anul acesta pentru Adrian Minune și familia sa. Celebrul cântăreț se face om de afaceri, iar fiica sa a dat primele indicii.

Adrian Minune și soția sa, Cati, vor avea un 2024 cu multă muncă. Karmen, fiica artistului a făcut primele dezvăluiri despre afacerea familiei.

Adrian Minune și soția sa, Cati, au planuri mari pentru 2024. Cei doi vor construi un hotel, la doi pași de casa părintească, iar cea care va fi mâna forte în acest loc este chiar soția cântărețului. Pentru că e o afacere de familie, Karmen, fiica artistului se va ocupa de evenimente.

„Sperăm să fie gata anul viitor”

„Mama face foarte bine, se ocupă de hotelul pe care îl  construim lângă casa noastră părintească! Sperăm să fie gata anul viitor! În curând eu mă voi ocupa de zona de organizare de evenimente!”, a povestit tânăra pentru Ciao. Crăciunul și Revelionul toată familia a stat împreună, iar Karmen s-a bucurat că s-a îngrășat șase kilograme. Nimeni nu face mâncare mai bună ca mama…

Adrian Minune și Cati vor deveni patroni

„În 2024 o să împlinesc 50 de ani și nu vreau să mă treacă nepoata strada”

În vara anului trecut, Adrian Minune a povestit într-o emisiune televizată că intenționează să se lase de cântat în 2024, pentru a sta cât mai aproape de familia sa. „În 2024 îmi voi face retragerea, pentru că mai am de trăit în 10-15 ani și vreau să mă bucur și eu de familia mea, de tot ce mă înconjoară, de iarba din curte și să nu mai zic de celelalte.

În 2024 nu o să mai cânt. În 2024 o să împlinesc 50 de ani și nu vreau să mă treacă nepoata strada. Vreau să mă bucur și eu de Adriana, de Carmen, de nevastă-mea, de gagicile mele…”, a declarat Adrian Minune, în exclusivitate la un post TV.

De ce n-a fost la nunta lui Florin Salam

În 2022, Florin Salam și Roxana Dobre au făcut o nuntă ca în povești, dar marele absent a fost chiar Adrian Minune. Cântărețul spune nu a reușit să ajungă pentru că „am fost plecat în Serbia, a fost o nuntă de am luat-o de anul trecut în care a fost pandemia. Toată familia mea a fost invitată la nunta lui Salam, dar și eu, însă nu am putut să ajung deoarece eu nu mă joc cu banii altora”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre