Simona Ionescu / Redactor Șef

Adrian Mutu pleacă la fosta soacră în Italia. Se face reuniune de familie. E semn că se pregătește ceva

Adrian Mutu pleacă la fosta soacră în Italia. Se face reuniune de familie. E semn că se pregătește ceva
În ultima perioadă, Mario, fiul lui Adrian Mutu pare mai cuminte ca niciodată și mai îndrăgostit de frumoasa cântăreață Mara Georgescu.

Tânărul a prezentat-o pe iubita lui familiei și a mai făcut un pas foarte important. Iată unde a dus-o pe fata pe care o iubește.

Mario Mutu o adoră pe iubita lui și, pentru a dovedi tuturor că are gânduri serioase cu ea, i-a prezentat-o și tatălui. De altfel, pe contul de socializare al celor doi sunt fotografii cu Briliantul și fiul său, Mario fiind văzut alături de iubita sa și în lojă, la unul dintre meciurile Rapid-ului, unde antrenează Adrian. Sursele spun că Mario n-a fost niciodată mai apropiat ca acum de tatăl său, un lucru care-l bucură foarte mult pe Adrian Mutu.

Mario a plecat cu Mara în Italia

Recent, Mario și Mara au plecat să se relaxeze în Italia, la Catania, acolo unde locuiește mama Alexandrei Dinu, fosta soacră a lui Adrian Mutu. Sursele spun că în curând va ajunge și Adrian Mutu și se pune de o reuniune de familie. Să fie oare vorba de o cerere în căsătorie, dat fiind faptul că Mario e topit după frumoasa cântăreață? Deocamdată, nimeni nu știe nimic în acest sens, așa că toți fanii sunt cu sufletul la gură și așteaptă să vadă ce urmează.

Cine e iubita lui Mario Mutu

Femeia care i-a luat mințile lui Mario Mutu are 19 ani și a debutat în muzică cu câțiva ani în urmă. S-a remarcat cântând cu Faydee, iar cu DJ Hara a lansat melodia Luna, al cărui producător e Costi Ioniță și multe alte piese. De asemenea, Mara colaborează și cu casa de producție a Innei. Anul trecut, sursele spuneau că Mario și Mara vor să facă și o afacere cu haine pentru adolescenți, iar banii ar veni de la tatăl tinerei.

Cum s-au cunoscut cei doi

Cei doi s-au cunoscut pe social media, dar multă vreme s-au jucat de-a șoarecele cu pisica. „Este și o poveste anterioară. Noi nu ne cunoșteam. Aveam prieteni comuni. El mi-a dat follow pe Insta, nu i-am dat înapoi. M-a scos. După, i-am dat eu. Nu mi-a dat înapoi. L-am scos. S-a întâmplat asta de nu știu câte ori.

La un moment dat ne-am dat amândoi și mi-a răspuns la story. A fost totul, toată relația foarte spontană. Da, la modul că nu te aștepți. De la Dumnezeu. Dacă Universul ne vrea împreună… Avem mai multe opțiuni, dar stăm împreună. Par lucrurile grăbite în fața altora, dar la noi sunt naturale. Poate din afară spun că suntem de două luni împreună și deja ne-am mutat, dar așa s-au întâmplat lucrurile”, a povestit Mara pentru Fanatik.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre