Simona Ionescu / Redactor Șef

Adrian Mutu, schimbare radicală de look. Cum arată acum Briliantul

Adrian Mutu, schimbare radicală de look. Cum arată acum Briliantul
Cu o lună în urmă, Adrian Mutu a suferit o operație. Este bine, dar vrea să-și păstreze imaginea de Briliant.

Briliantul României, Adrian Mutu vrea să arate perfect, așa cum îl știe toată lumea. Și-a făcut implant de păr. Iată noua înfățișare a antrenorului.

Mult timp Adrian Mutu a fost văzut cu șapca pe cap, dar le-a arătat tuturor noul look de ziua de naștere a fiului său, Tiago. Antrenorul a postat câteva fotografii pe contul de socializare de la petrecere băiatului, alături de un mesaj. „La mulți ani, băiatul meu! 14 aprilie, o zi specială pentru noi , Tiago a împlinit 7 ani! Totul a fost minunat , Tiago și prietenii lui s-au distrat foarte frumos într-o locație superbă @phoenixcernica !”, au fost cuvintele Briliantului.

Mutu și-a făcut implant în Turcia

Mutu și-a făcut implant în Turcia

Adrian Mutu și-a făcut implantul în Turcia în luna martie, când era antrenoruul la CFR Cluj. Din nefericire însă, după ce a avut loc un eșec în Cupa României, la începutul lui aprilie, Briliantul  și-a dat demisia de la această echipă.

Cu ce se ocupă soția lui Adrian Mutu

Adrian Mutu arată perfect după implantul de păr. Pe 14 aprilie, și-a serbat băiatul. Sursă foto: instagram

Chiar dacă are familie și copil, Sandra, soția lui Adrian Mutu nu a renunțat la ce iubește cel mai mult, să fie fotomodel. Iar antrenorul e fericit și mândru că merge la braț cu o asemenea frumusețe. Cei doi au început o relație de iubire în anul 2014. Invitat în podcast-ul lui Cătălin Măruță, Mutu a povestit că o știa de multă vreme pe Sandra, din perioada în care a fost Miss România.

„Pe Sandra am pus ochii când avea doar 15-16 ani și era la Miss România. Am văzut-o acolo, mi-a plăcut și am zis: «Ce fată frumoasă!». Eu eram însurat atunci, aveam 30 de ani”, a mărturisit Adrian Mutu pe YouTube.

Mama soacră e mână de fier

Pandemia a venit și cu ceva bun pentru Adrian Mutu. Părinții și socrii s-au mutat la București, iar Adrian și Sandra sunt foarte fericiți. „Vin pe la noi mai mereu, ne înțelegem perfect. Mama-soacră e mână de fier în familie. Rezolvă tot!”, a mărturisit Mutu.

Sursă foto: as.ro

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre